ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА ДЕРБИЈА ДЕСЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

ДЕРБИ ДЕСЕТОГ КОЛА: Чифс - Крусејдерс
ДЕРБИ ДЕСЕТОГ КОЛА: Чифс – Крусејдерс

Рагби Озону припала је част и задовољство да Вас директно и ексклузивно извештава са дербија десетог кола Супер рагби Пацифика, у којем ће на терену стадиона Ваикато у Хамилтону, Чифси укрстити копља са Крусејдерсима.

Много пажње привлачи сусрет Поглавица и Крсташа. Чифси су једина екипа Супер рагбија која ове сезоне није осетила горчину пораза и са правом гледају на остале са врха табеле. Свој победоносни низ од осам узастопних тријумфа момци Клејтона Мек Милана започели су управо против Крсташа. Савладали су их на гостовању у Крајстчрчу, што многима годинама у назад није успело. Поглавице су узеле скалп у првом колу одиграном 24. фебруара, наневши им пораз 31:10.

Крусједерски који су најтрофејнија екипа Супер рагбија, са 11 освојених титула, шест узастопних од 2017. па све до анас, за дерби против Чифса моћи ће да рачунају на продорног универзалца у дијагонали Лестера Фаинга` анукуа док ће легендарни Семјуел Вајтлок одиграти јубиларну 350. првокласну рагби утакмицу вечарас у Хамилтону.

Чифси ће се у најјачем саставу супротставити Кусејдерсима. Међу првих 15 вратиће се ко-капетани Сем Кејн и Бред Вебер као  и Лук Џејкобсен и Емони Нарава док ће се са места арјера, које ће заууети Шон Стивенсон, на отваача преместити супер кавлитетни Демијен Мек Кензи.

Дерби десетог кола Супер рагби Пацифика поче ће у 19:05 по локалном времену.

Јован Бајић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.