БАРБЕРИЈЕНСИ ПОБЕДИЛИ ЕНГЛЕСКУ НА СРЕД ТВИКЕНХЕМА

ХЕТ ТРИК ЈУНАК ПРОТИВ БИВШЕГ ТИМА: Крис Ештон полаже против Енглеске
ХЕТ ТРИК ЈУНАК ПРОТИВ БИВШЕГ ТИМА: Крис Ештон полаже против Енглеске

У ревијалном тест мечу одиграном између Енглеске и Берберијанса, светске звезде које су добиле ексклузивни позив да играју за најпознатијег клуба на свету, успели су да савладају момке са Црвеном ружом на грудима у сред Лондона на терену стадиона Твикенхем 63:45 (33:28).

Утакмица, као и свака друга Варвара који чине звучна имена светског рагбија, обиловала је прелепим акцијама што је резултирало мноштву есеја. Укупно их је постигнуто 15 на обе стране. Шест на енглеској страни и девет на рагбиста у црно-белим дресовима.

Хет трик јунак победе Барберијенса је био Крис Ештон. Управо бивши репрезентативац Енглеске који се можда поново наметнуо за државни тим, успео је три пута да положи лопту иза гол линије противника, некада своје екипе.

Можда је највећи куриозитет победе Варвара трансформација Хуана Мартина Хернандеса Лобеа. Легендарном репрезентативцу Аргентине, припала је част да изведе ударац за додатна два поена после дугог есеја Виктора Вита у 80. минуту сусрета. Хуан Мартин Хернандес Лобе је показао светску класу, успешно претворивши полагање бившег Ол блека којим је запечатио пораз Енглеске63:45 у совом табору.

Треба истаћи да Еди Џонс није могао да рачуна играче, можда и најбоље, који су дан раније, на истом терену легендарног стадиона Твикенхем у Лондону, играли за Сараценсе, односно за Екситер Чифсе у финале Премијершипа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.