БЛУЗСИ ЈОШ УВЕК У ПОТЕРИ ЗА ПРВОМ ПОБЕДОМ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА ПЛАВАЦА И БРАМБИСА: Пет Мек Ејб у контакту са Новозеланђанима
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА ПЛАВАЦА И БРАМБИСА: Пет Мек Ејб у контакту са Новозеланђанима

Нова рунда Супер рагбија, девета по реду, отпочеће сусретом на Иден парку у Окланду где се вечерас по новозеландском времену, састати Блуси и Брамбиси. Коло ће обележити и дерби јужног острва Аотеарое у којем ће копља укрстити Крусејдерси и Хајлендерси на терену Рагби лига парка у Крајстчрчу.

Плавци Сера Џона Кирвајна ове сезоне имају катастрофалан учинак, тачније, у претходних седам утакмица колико су одиграли, још увек нису осетили сласт победе. Једино што су окусили је горчина пораза. Претходне недеље били су у прилици да савладају Чифсе али су и у Хамилтону прокоцкали шансу и претрпели још један неуспех, седми везани.

После пораза од Поглавица Џон Кирвајн је рекао да ће један од франшиза Супер рагбија страдати, а да ли ће то бити Брамбиси, што је тешко за поверовати јер су у доброј форми, водећи у Аустралијској конференцији и други у генералном пласману, остаје да се види после данашњег меча на највећем стадиону земље светских шампиона.

Опште је познато да су локална ривалства највећа а такав је и случај на јужном острву Новог Зеланда које деле Крусејдерси и Хајлендерси. Сусрет две екипе није само дерби јужног острва већ и целе Аотеарое али и самог елитног клупског такмичења јужне хемисфере што ће се сигурно видети у суботу на игралишту Рагби лига парка у Крајстчрчу.

ПАРОВИ ДЕВЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

БЛУЗС – БРАМБИС

Сутра:

КРУСЕЈДЕРС – ХАЈЛЕНДЕРС

ВАРАТАС – СТОРМЕРС

ВЕСТЕРН ФОРС – ЧИТАС

ЛАЈОНС – ШАРКС

БУЛС – РЕДС

У деветом колу слободни су: РЕБЕЛСИ, ЧИФСИ и ХУРИКЕЈНСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ДЕВЕТО КОЛО

[table “28” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.