БОСНА СТАРТУЈЕ У НОРВЕШКОЈ

ИЗ БЕРГЕНА КРЕЋУ У НОВЕ ИЗАЗОВЕ: Рагбисти Босне и Херцеговине.
ИЗ БЕРГЕНА КРЕЋУ У НОВЕ ИЗАЗОВЕ: Рагбисти Босне и Херцеговине.

Репрезентација Босне и Херцеговине отпутовала је у Берген где ће сутра одиграти своју прву утакмицу у групи Ц дивизије 2 Купа европских нација. Пут другог највећег града Норвешке селектор Сафет Чемир је повео 23 играча од којих очекује да на старту новог двогошишњег система такмичења буду на нивоу игара из прошле сезоне када су као првопласирана селекција прешли из дивизије 3 у друштво где се сада налазе. Уједно, Босна ће против Норвешке започети своје квалификације за пласман на Светско првенство 2015.

По до сада одиграним утакмицама у групи Ц дивизије 2 Купа европских нација Босну и Херцеговину очекује велики изазов у Бергену. Њихови сутрашњи ривали одиграли су већ једну утакмицу и забележили убедљиву победу. Норвежани су на свом терену савладали Финску 32:3 која је две недеље пре тога као домаћин изгубила од Луксембурга 16:14.

Главни стратег Босне Сафет Чемир за сутрашњи меч указао је поверење Семиру Ајановићу, Едибу Алићу, Адису Башићу, Џенану Дургуту, Селмиру Главашу, Аднану Хамзићу, Ведрану Изићу, Дамиру Јовановићу, Сејаду Кадићу, Мирзи Капићу, Армину Кавазовићу, Данијелу Кесеровићу, Харису Оручу, Семиру Пашићу, Едину Појскићу, Нермину Селимбеговићу, Елвину Спахићу, Сабахудину Субашићу, Адису Топаловићу, Седаду Туфекчићу, Кенану Узуновићу, Армину Вехабовићу и Армину Задићу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.