БРКЦЗ ОДБРАНИО ТИТУЛУ У СЕДМИЦИ

ПОНОВО НЕПРИКОСНОВЕНИ У СЕДМИЦИ: Београдски рагби клуб црвена звеза
ПОНОВО НЕПРИКОСНОВЕНИ У СЕДМИЦИ: Београдски рагби клуб црвена звеза

Играчи Београдског рагби клуба црвена звезда одбранили су титулу шампиона Србије у рагбију седам. На терену Фудбалског клуба Кабел у Новом Саду нико им није био раван. Како још увек нисмо добили детаље са турнира нити од организатора Рагби савеза Србије, нити од домаћина Рагби клуба Војводина, нажалост нисмо у могућности детаљније да Вас информишемо.

Од оно мало података које смо успели да сакупимо са више страна, у Новом Саду су се за наслов шампиона такмичили поред Војводине и новог-старог шампиона Партизан, Рад, Лева обала, Трим Таб, Крушевац, Петровград из Зрењанина и Динамо из Панчева.

По не потврђеним информацијама Београдски рагби клуб је завршио турнир без примљеног поена док су право изненађење представљали седмичари Трим Таба, екипа састављена већином од играча млађих категорија.

Још једна веома позитивна страна догађаја у Србској Атини је појављивање једног новог клуба – Петровграда из данашњег Зрењанина, који и носи име града пре него што је сам град преименован од стране комуниста по окончању Другог светског рата, и једног старог клуба којег дуже време није било на теренима – панчевачког Динама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.