ВЕЛШАНИ С ДВЕ ИЗМЕНЕ ЗА ДРУГИ ТЕСТ

ВЕЛШАНИ: Лијам Вилијамс у продору против Ол блекса
ВЕЛШАНИ: Лијам Вилијамс у продору против Ол блекса

Ворен Гетланд направио је две измене у саставу Велса за други тест за Новим Зеландом који ће одиграти у суботу у Велингтону на терену Регионалног стадиона. У стартну поставу уврштен је Рис Парчел у дијагонали док ће место у мелеу имати Лук Чартрис.

Попут Ол блекса који су без Џулијена Савее, и Велшани су без њиховог најубитачнијег оружја – Џорџа Норта који је повредио задњу ложу протеклог викенда у Оланду. На позицију левог крила помериће се са аријера Лиам Вилијамс кога ће одменити Рис Патчел.

Што се тиче скрама, звезда шампиона Европе – Расинг Метроа Лук Чартрис одмениће у другој линији мелеа Бредлија Дејвиса који иде на клупу.

Тим Велса за меч са Новим Зеландом:

Гетлин Џенкјинс, Кен Овенс, Самсон Ли, Лук Чартрис, Алун Вин Џонс,Рос Моријати, Сем Ворбартон, Таулупе Фалетау, Рис Веб, Дан Бигар, Халам Амос, Џејми Робертс, Џонатан Дејвис, Лиам Вилијамс, Рис Патчел

Скот Болдвин, Роб Еванс, Томас Френсис, Бредли Дејвис, Елис Џенскинс, Герет Дејвис, Рис Присланд, Скот Вилијамс

Ворен Гетланд је приликом именовања тима рекао:

Битно је да у суботу увече изађемо на терен са уверењем да можемо да играмо 80. минута у тесту који ће бити још један изазов за нас. Играли смо са лоптом у рукама у првом периоду игре у првој утакмици, а то морамо да чинимо пуних 80 минута ако желимо позитиван исход – изјавио је Новозеланђанин који је главни тренер Велшана и Британских и Ирских Лавова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.