ДОМАЋИНИ МОНДИЈАЛА ПРЕДСТАВИЛИ НОВЕ ДРЕСОВЕ

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ЕНГЛЕСКЕ У РУХУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ЕНГЛЕСКЕ У РУХУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

Дошло је време и да се домаћини Светског првенства представе јавности у дресовима у којима ће покушати да освоје трофеј Вилијам Веб Елис у току септембра и октобра. Мушка сениорска репрезентација Енглеске, остала је верна новозеландском произвођачу спортске опреме Кантербери. Мајце су традиционално беле боје а је грб урађен у 3Д варијанти.

Друга гарнитура је у црвеној боји што ће сигурно поново, као и 2011., изиритирати Велшане. На десном рукаву је силуета пехара који су освојили пре осам година. Произвођачи кажу да је утрошено 220 сати тестирања и да су прешли преко 250.000 миља како би дошли до перфектног дизајна, шта год да то значило. Да ли су успели у томе, не бих се баш рекло јер горњи део веома личи на дресове Ол блекса који су први избацили варијанту са детаљем у облику латиничног слова В на грудима. Ако желите да се подсетите како изгледају дресови Новог Зеланда за Мондијал, кликните овде.

ИЗГЛЕД НОВОГ ДРЕСА ЕГЛЕСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
ИЗГЛЕД НОВОГ ДРЕСА ЕГЛЕСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

У једној ствари су успели да превазиђу Новозеланђане што се тиче опреме, а то је цена. Права ситница! За аутентичан дрес, идентичан онима у којима ће Крис Робшоу и другари покушати пред домаћом публиком да учине оно што су њихови претходници учинили 2003. године у Аустралији, треба издвојити свега 120 фунти, што је око 170 евра, односно 20.500 динара…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.