ЕНГЛЕЗИ НАМЕРАЧИЛИ КРУСЕЈДЕРСЕ

ПОНОВО НА РАГБИ ЛИГА ПАРКУ: Извештаваћемо Вас и са меча Крусејдерс - Енглеска
ПОНОВО НА РАГБИ ЛИГА ПАРКУ: Извештаваћемо Вас и са меча Крусејдерс - Енглеска

У оквиру Стајнлагер серије, односно гостовања Енглеске по Новом Зеланду, поред три тест меча са Ол блексима, родоначелници рагбија ће сутра ујутро по централоевроском времену, одиграти утакмицу против Крусејдерса на игралишту стадиона Рагби лига парк, из спонзорских разлога познатим под радним именом стадион Еј Ем Ај. Ми ћемо имати ту част и привилегију да Вас извештавамо са сусрета најуспешније франшизе Супер рагбија и Енглеза.

Тим поводом на попришту сутрашње битке одржана је конференција за новинаре где је Тод Блекедер, шеф струке Крсташа, некада и сам првотимац црвено – црних, одговаао на питања представника медија.

Заиста нам је велико задовољство што нас посећује државни тим Енглеске. Ово је изврсна прилика за неке од млађих играча да истрче на терен и докажу се у одсуству репрезентативаца, колико заиста вреде. Сигурно ће им бити велика част да сутра увече одмере снаге са Енглезима. Уверен сам да ће им ти тренутци остати у сећању до краја живота– рекао је Тод Блекедер.

Поред осталих, и боље речено, преосталих играча Крусејдерса, обзиром да их је у великој мери покупио Стив Хансен за репрезентативне обавезе, на игралишти Рагби лига парка био је и Данијел Картер који се недаво вратио са шестомесечног одуства од рагбија. Најбољи отварач света, није тренирао са осастком екипе јер је у суботу после  пола године одиграо меч, односно 40 минута клупског рагбија, али им је скупљао лопте и делио шалу у табору Крсташа.

Дуел са црвено – црнима, момцима са Црвеном ружом на грудима, можда је једина шанса да остваре победу на тлу Новог Зеланда јер у претходна два теста са Ол блексима, то нису успели да учине без обзира што су у оба меча били веома близу тријумфа

Крусејдерси и Енглеска ће сутра увече у 7 сати и 35 минута по новозеландском времену, или у 25 до 10 ујутро по централноевропском, одмерити снаге у главном граду региона Кантербери – Крајстчрчу.

После дуела са франшизом која је рекордних седам пута била освајач Супер рагбија, изабраници Стјуарта Ланкастера упутиће се ка Хамилтону где ће у суботу, 21. јуна одиграти последњи меч у серији од три теста са државним тимом Новог Зеланда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.