ЕНГЛЕЗИ НАСТАВЉАЈУ СА ПРЕМИЈЕРШИПОМ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА СВЕТАЦА И СОКОЛОВА (црни дресови)
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ДУЕЛА СВЕТАЦА И СОКОЛОВА (црни дресови)

Без обзира на новогодишње празнике и зиму у Премијершипу нема паузе. Два дана после дочека 2015. стартује друга половина елитног друштва Енглеске. Вечерас ће 12. коло отворити сусрет у Нортхемптону на Френклинс гарденсу између водећих Сеинтса и Фалконса из Њукасла. У суботу су заказани сусрети Сараценса и Лондон Ајриша, односно Ексетер Чифса и Глостера.

У првом дуелу Светаца и Соколова одиграном у Њукаслу, рагбисти из Нортхемптона су славили 35:10. Фалконси су у претходних десет мечева претрпели десет пораза од Сеинтса. Црно – бели су последњи пут победили вечерашње ривале 2009. године у на Френклинс гарденсу 19:13.

Недеља ће бити најбогатија програмом обзиром да су за четврти дан 2015. године планирана три сусрета. У Лестеру на терену стадиона Велфорд роуд Тајгерси се ће дочекати све бољи Бат, Лондон Воспси ће у Ковентрију покушати да вежу трећи тријумф у низу против Сејл Шаркса док је Лондон Велш још увек у потрази за првом победом у сезони. Нова прилика указаће им се у дуелу са Харлеквинсима.

ПАРОВИ 12. КОЛА ПРЕМИЈЕРШИПА

Данас:

НОРТХЕМПТОН СЕИНТС – ЊУКАСЛ ФАЛКОНС

Сутра:

САРАЦЕНС – ЛОНДОН АЈРИШ

ЕКСЕТЕР ЧИФС – ГЛОСТЕР

Недеља, 4. јануар:

ЛЕСТЕР ТАЈГЕРС – БАТ

ЛОНДОН ВОСПС – СЕЈЛ ШАРКС

ЛОНДОН ВЕЛШ – ХАРЛЕКВИНС

ТАБЕЛА ПРЕМИЈЕРШИПА ПРЕД 12. КОЛО

[table “18” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.