ИАН ФОСТЕР ПРОМЕШАО КАРТЕ ЗА ДРУГИ БЛЕДИСЛОУ ТЕСТ

ГЛАВНИ СТРАТЕГ ОЛ БЛЕКСА: Иан Фостер

Иан Фостер саопштио је тим Новог Зеланда који ће се супротставити Аустралији у другом Бледислоу куп тест мечу сутра на терену стадиона Иден парк у Окланду. Алекс Хоџман ће добити шансу да дебитује у чувеној црној мајци са сребрном папрати док ће прошлонедљни дебитанти Кејлен Кларк и Тупоу Ва` аи стартовати.

Оно што је такође битно за нацију Дугог белог облака је да ће сва тројица браће Барет бити у протоколу за окршај са Валабисима. Џорди је задржао свјоу прошлонедељну позицију на крилу иако је читаву сезону Супер рагби Аотеарое одлично играо на аријеру, док ће његов брат Бауден почети управо на месту последњег човека одбане обзиром да се опоравио од лакше повреде ахилове тетиве, чимем се на клупу за резерве преместио Демијен Мек Кензи. Тако ће му друштво правити Скот најстарији од тројице браће Барет који може да покрива и другу линију и крилног треће линије мелеа.

Ден Колс који је претходне суботе започео утакмицу међу резервним играчима заменио је улоку са колегом талонером Кодијем Тејлором.

Како је искусни Семјуел Вајтлок на провери везаној за повреду главе и тиме није на располагању Иану Фостеру главни стратег Ол блекса се определио да у првих 15 уврсти Тупоу Ва` аиа.

Тим Новог Зеланда за окршај са Аустралијом:

Џо Муди, Ден Колс, Офа Ту` унгафаси, Патрик Туипулоту, Тупоу Ва` аи, Шенон Фризел, Сем Кејн, Арди Савеа, Ерон Смит, Ричи Мо` унга, Кејлеб Кларк, Џек Гудхју, Ентон Леинрат Браун, Џорди Барет, Бауден Барет

Коди Тејлор, Алекс Хоџман, Непо Лаулала, Скот Барет, Хоскинс Сотуту, Ти Џеј Перенара, Реико Иоане, Демијен Мек Кензи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.