ИМЕНОВАН ТИМ ОЛ БЛЕКСА ЗА ДРУГИ ТЕСТ

ИМАЋЕ ПРИЛИКУ ДА ДЕБИТУЈЕ ЗА ОЛ БЛЕКСЕ: Нгани Лаумапе постиже есеј за Хурикејнсе против Лајонса. ФОТО: Getty Images
ИМАЋЕ ПРИЛИКУ ДА ДЕБИТУЈЕ ЗА ОЛ БЛЕКСЕ: Нгани Лаумапе постиже есеј за Хурикејнсе против Лајонса. ФОТО: Getty Images

Главни стратег Новог Зеланда Стив Хансен именовао је састав тима за други тест меч против Британских и Ирских Лавова који ће се у суботу одиграти на терену Регионалног стадиона у Велингтону. Одличном игром и есејем у ремију Хурикејнса пре два дана са Лајонсима, позив међу Ол блексе изборио је Нгани Лаумапе.

Једине промене у састав у односу на меч од претходне суботе односе се на повређеног Рајана Кротија коме је страдала задња ложа и Бена Смита који је доживео лакши потрес мозга. На позицију другог центра уместо Кротија ускочиће Ентон Леинарт Браун, док ће се са крила на аријера уместо Смита преселити Израел Даг.

Повреде су направиле Ваисакеу Нахолоу место у стартној постави док ће Нгани Лаумапе, бивши играч рагби лиге, који се истакао у дуелу против Британских и Ирских Лавова у редовима Хурикејнса у уторак, имати част и прилику да дебитује у чувеном црном дресу са клупе.

Новог Зеланда за меч са Лавовима је: Џо Муди, Коди Тејлор, Овен Френкс, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Сем Кејн, Керијан Рид, Ерон Смит, БАуден Барет, Реико Иоане, Сони Бил Вилијамс, Ентон Леинарт Браун, Ваисаке Нахоло, Израел Даг

Нејтан Харис, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Скот Барет, Арди Савеа, Ти Џеј Перенара, Ерон Круден, Нгани Лаумапе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.