КОМЕСАР ЗА ТАКМИЧЕЊЕ САЗВАО САСТАНАК

Вршилац дужности комесара за такмичење Рагби савеза Србије Стеван Илијашевић, заказао је састанак са клубовима и струковним организацијама, како би се дефинисао систем такмичења за предстојећу сезону. Скуп ће се одржати у уторак, 5. августа у просторијама Рагби савеза Србије у улици Средачка  број 2.

Посебан позив је упућен представницима женских рагби клубова да се одазову састанку како би покушао да се направи садржајнији систем такмичења у конкуренцији дама. Истини за вољу, тај систем није постојао претходних година, припаднице лепшег пола су биле у запећку, није се много обраћала пажња на неколицину девојака које су опстале у нашем спорту.

Претходне сезоне дошло је до неких помака и са стране рагбисткиња у смислу омасовљавања а и са стране Савеза који се  после више од две године удостојио да пошаље селекцију на званично такмичење. Надамо се да ће тих помака, у позитивном смеру ове сезоне бити више.

Стеван Илијашевић је замолио да му се доставе, по могућству, тачни или оквирни датуми турнира које би клубови евентуално организовали или на које планирају да иду у току јесени.

Вршилац дужности комесара за такмичење Рагби савеза Србије је такође замолио клубове који нису у могућности да пошаљу своје представнике на заказани састанак, да му доставе њихове предлоге, идеје и виђења како би такмичење од септембра требало да изгледа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.