КРУШЕВАЦ СЛАВИО, МИОВЧИЋ СЕ НИЈЕ ПОЈАВИО

ДЕТАЉ СА МЕЧА КРУШЕВАЦ (наранџасти дресови) - БАЛКАНСКИ КОМАРАЦ
ДЕТАЉ СА МЕЧА КРУШЕВАЦ (наранџасти дресови) - БАЛКАНСКИ КОМАРАЦ

У првој утакмици седмог кола групе Б сениорског Пренства Србије, рагбисти Крушевца су у свом првом мечу пролећног дела сезоне показали да су вредно и марљиво тренирали за време зимске паузе. Чарапани су у престоници Кнеза Лазара декласирали екипу Балканског комарца постигавши осам есеја за убедљив тријумф 48:7 (12:7).

Занимљиво је да се на мечу, поред помоћника, што је увелико постала устаљена пракса, није појавио ни главни судија. Судијска организација је делегирала Новицу Миовчића да дели правду али бивши играч Победника, из још увек непознатих  разлога, није дошао у град под Багдалом.

У договору два клуба, одлучено је да Миовчићеву улогу преузме талонер Крушевца Филип Грујић обзиром да је једини од пристуних имао положен судијски испит, чиме су се ствроили услови за одигравање утакмице.

ДЕТАЉ СА МЕЧА У КРУШЕВЦУ: Милан Богдановић убацује лопту у коридор
ДЕТАЉ СА МЕЧА У КРУШЕВЦУ: Милан Богдановић убацује лопту у коридор

Екипа из Београда је успевала да пружи отпор домаћинима али само у пром полувремену. У првих 40 минута Комарци су постигли, како се касније испоставило, једини есеј на мечу преко Бранислава Јеротића који је Ђорђе Гак трансформисао, дозволивши ривалу да два пута положи.

У наставку су се Крушевљани разиграли и у још шест ситуација поентирали чиме су поред четири за побду, другу усезони 2013-2014, освојили и бонус бод. Други центар Иван Стефановић локалне екипе је завршио сусрет са хет триком док је најефикасниј појединац после њега био Стефан Ивковић са три трансформације и есејем

КРУШЕВАЦ – БАЛКАНСКИ КОМАРАЦ 48:7 (12:7)

Главни судија: Филип Грујић (Крушевац)

Помоћници: / (), 7 ()

Делегат: Славиша Миленковић (Крушевац)

КРУШЕВАЦ: Милан Богдановић, Милан Здјелар, Стефан Милетић, Слободан Милетић, Иван Плужников, Милан Ракић, Стефан Ивковић, Марко Милетић, Алекса Шошић, И Боровац, Слободан Ивковић, Иван Стефановић, Милош Милићевић, Стефан Аксентијевић, Лазар Црноглавац

Михајло Раденковић, Богдан Михајловић, Немања Миленковић

ЕСЕЈИ: Стефан Аксентијевић (20`), Иван Стефановић (22`, 77`, 80`), Стефан Ивковић (41`), Слободан Ивковић (52`), Богдан Михајловић (57`), Алекса Шошић (63`)

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Стефан Ивковић (23`, 53`, 80`), Слободан Ивковић (77`)

ЖУТИ КАРТОНИ: Миалн Богдановић (68`), Марко Милетић (72`)

БАЛКАНСКИ КОМАРАЦ: Селимир Томић, Никола Радојчић, Дејан Манојловић, Коста Смиљанић, М Свркота, Александар Миловановић, Мирослав Жарков, Стефан Новаковић, Никола Костадиновић, Душан Перуничић, Бранислав Јеротић, Марко Ђорђевић, Ђорђе Гак, Никола Јанковић, Јоко Полексић

ЕСЕЈ: Бранислав Јеротић (26`)

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Ђорђе Гак (27`)

ЖУТИ КАРТОН: Александар Миловановић (53`)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.