МО` УНГА ПОНОВО ЗАПОЧИЊЕ ТЕСТ

ПОНОВО НА ОТВАРАЧУ: Ричи Мо` унга у једном од претходних окршаја против Спрингбокса.
ОПЕТ НА ОТВАРАЧУ: Ричи Мо` унга у једном од претходних окршаја против Спрингбокса.

Главни стратег Новог Зеланда промешао је карте пред први меч другог кола Рагби Пренства против Јужне Африке које ће по свему судећи одлучити шампиона јужне хемисфере. Иан Фостер направио је пет измена у односу на тим који је у суботу разбио Аргентину а оне се односе и на Ричија Мо` унгу који ће запоети сусрет на месту отварача.

Креаотор игре шампона Супер Рагбија Крусејдерса одмениће Демијена Мек Кензија кога нема ни у резервама за окршај са Спрингбоксима.

Џорди Барет ће са првог ценра сутра одиграти јубиларну 50. утакмицу за Ол блексе док ће његов старији, односно средњи од тројице браће Барет у редовима Ол Блекса, чак и на овој утакмици, играти 200. првоклансни рагби меч, а Кејлеб Кларк који ће бити на клупи бити у прилици да забележи 100.

Двадествогодишњи стуб прве линије Крусејдерса Тамаити Вилијамс ако добије прилику да дебитује са клуе за резерве постаће Ол Блек број 1209 и пети из провинције Нортлан у последњих 20 година.

Састав Новог Зеланда за сусрет са Јужном Африком:

Итан Де Грут, Коди Тејлор, Тајрел Ломакс, Броди Реталик, Скот Барет, Шенон Фризел, Сем Кејн, Арди Савеа, Ерон Смит, Ричи Мо` унга, Марк Телеа, Џорди Барет, Реико Иоане, Вил Џордан, Бауден Барет

Самисони Таукеи` ахо, Тамаити Вилијамс, Непо Лаулала, Тупо Ваа` и, Далтон Папали` и, Финли Кристи, Брејдон Енор, Кејлеб Кларк

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.