ОРЛИЋИ СЕ ПОРАЗОМ ОПРОСТИЛИ ОД ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА

ДЕТАЉ С МЕЧА ЛУКСЕМБУРГ - СРБИЈА
ДЕТАЉ С МЕЧА ЛУКСЕМБУРГ - СРБИЈА

У утакмици за пето место у групи Б репрезентација Србије је претрпела и други пораз на Првенству Европе за играче до 18 година које се игра у Шапанији. Бољи од Орлића били су рагбисти Луксембурга који су већи део посла одрадили у првом полувремену када су стекли предност од 17 поена разлике. У наставку јуниори Србије су пружили значајнији отпор али он ипак био недовољан да се избегне пораз 27:10 (17:0).

Част Србије у окршају с Луксембуржанима одбранио је Милан Маринковић са два постигнута есеја. Прво полагање чепа треће линије било је на почетку другог полувремена, у тренуцима када су Орлићи имали два играча више на терену због жутих карона које је шпански арбитар Молпесерес показао Јанику Бону и Николасу Бауру.

ДЕТАЉ С МЕЧА ЛУКСЕМБУРГ - СРБИЈА
ДЕТАЉ С МЕЧА ЛУКСЕМБУРГ - СРБИЈА

Милан Маринковић се поново уписао у листу стрелаца пред крај меча чиме је извукао частан пораз у дуелу са Луксембургом којим је Србија у конкуренцији осам државних тимова заузела шесто место у групи Б европског првенства за играче до 18 година.

ЛУКСЕМБУРГ – СРБИЈА 27:10 (17:0)

Главни судија: Молпесерес (Шпанија).

Помоћници: Апарици (Шпанија), Фернандез (Шпанија).

СРБИЈА: Стефан Илић, Предраг Јоксимовић, Исток Тотић, Мирко Ранковић (Денис Бибић 27`), Милош Костић, Стефан Ђорђевић, Алекса Иванковић, Милан Маринковић, Филип Ђурић, Драган Јанковић, Никола Костадиновић, Лука Кецман (Милош Ђуровић 47`), Предраг Кисић, Александар Недељковић, Никола Гагић (Александар Ранковић 31`).

ЕСЕЈИ: Милан Маринковић (46`, 69`).

ЖУТИ КАРТОН: Предраг Јоксимовић (69`).

One Reply to “ОРЛИЋИ СЕ ПОРАЗОМ ОПРОСТИЛИ ОД ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА”

  1. Moglo je bolje da selektor nije pio svaku noc pred utakmice. Treba to ispitat za dobrobit te dece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.