ОРЛОВИ ДОЧЕКУЈУ СЛОВЕНЦЕ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ДВЕ СЕЛЕКЦИЈЕ: Стефан Ђорђевић зауставља Змајчека
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ДВЕ СЕЛЕКЦИЈЕ: Стефан Ђорђевић зауставља Змајчека

У оквиру групе Ц, дивизије 2 Купа европских нација, Репрезентација Србије ће на терену Спортског центра Министарства унутрашњих послова Макиш, данас одиграти веома битан меч против селекције Словеније за бег са доњег дела табеле. Почетак утакмице је заказан за 15 сати.

Словенци су велики дужници обзиром да су очерупали Орлове у последњем сусрету две селекције одиграном у Љубљани 18. октобра прошле године, када су декласирали Србију 48:3!

Меч са Змајчекима ће уједно бити деби Мишела Миловића на клупи Србије. Човек који је градио играчку каријеру веома успешно у Француској водио је претходно национални тим Црне Горе а од недавно је преузео кормило српског брода.

Окршај са Словенцима можемо сматрати прекретницом у двогодишњој сезони такмичења под окриљем Рагби Европе јер још увек није касно да се крене у потеру за првопласираним Луксембургом, или макар да се на крају циклуса, у пролеће следеће године, престигне друопласирана селекција, управо Словенија и тиме избори бараж за прелазак у квалитетнију групу.

Јован Бајић

ТАБЕЛА ГРУПЕ Ц, ДИВИЗИЈЕ 2 КУПА ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

[table “11” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.