ОРЛОВИ НА ПОПРАВНОМ ПРЕД СВОЈОМ ПУБЛИКОМ

ДЕТАЉ С МЕЧА У НЕТАЊИ: Милан Орловић у дуелу са Израелцем
ДЕТАЉ С МЕЧА У НЕТАЊИ: Милан Орловић у дуелу са Израелцем

Сениорска репрезентација Србије после три везана пораза у групи Б дивизије 2 Купа европских нација, последњи претрпљен претходне суботе у Риги од Летоније, има прилику сутра од 14 сати да спере љагу са себе и поврати самопуздање пред својом публиком на терену Наставног центра Министраства унутрашњих послова Србије Макиш који се налази на адреси Стари обреновачки пут 1а. Међутим, биће изузетно тешко јер Орловима у госте долази Израел који је на првом месту табеле, с четири победе и без пораза.

У претходном сусрету две селекције одиграном у Израелу, стара српска муштерија, обзиром да су претходна три дуела припала сутрашњим домаћинима, постале је бивша јер су изабраници Драгана Грујића претрпели убедљив пораз 48:22. После неуспеха у Нетаљи Орлови су на истом игралишту где ће сутра одмерити снаге са рагбистима са Блиског истока, савладали Летонију 39:21 после чега је уследио црни низ од меча и три неуспеха.

Србија више нема право на грешку. Ако жели да остане у истој групи и избегне пад и нижи ранг, без обзира што има још две утакмице до краја двогодишњег система такмичења али тек на пролеће 2014., мора сутра можда да надвиси своје тренутне могућности и баци на колена Израелце.

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б ДИВИЗИЈЕ 2 КУПА ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

[table “11” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.