ПАРИЖАНИ СРЕДИЛИ РУМУНЕ

ДВА ПУТА ПОЕНТИАРО ПРОТИВ БУКУРЕШТА: Пијер Рабадан (с лоптом).
ДВА ПУТА ПОЕНТИАРО ПРОТИВ БУКУРЕШТА: Пијер Рабадан (с лоптом).

За разлику од меча одиграног пре седам дана у Букурешту, Стад Франс вечерас није имао проблема с Оуксима из поменутог града. Парижани су на терени стадиона Шарлети извели праткично други тим и с лакоћом су савладали представнике Румуније 35:7 (21:7) у утакмици чиме је почело четврто, последње овогодишње коло Челинџ купа.

Французи су на мечу постигли пет есеја чиме су узели и бонус бод што ће их додатно учврстити на првом месту табеле групе 4. Егзекурори за Стад Франс су били Пијер Рабадан с два есеја а по једном лопту иза гол линије Букурешта су положили Лорен Семпре, Александер Фланкар и Гонзало Тиеси. Жулијен Дупи је поготио четири претварања а Ноел Оелшег једно.

Ни наше источне комшије нису остале дужне гламурозном клубу из Града светлости. Узвратили су али не онако као пре седам дана када су били домаћини и наравно, у границама својих игарчких могућности. Ако ништа друго, успели су да укњиже почасне поене. За Храстове из главног града Румуније једини есеј постигло је крило Оукса Мадалин Лемнару у 66. минуту а трансформација аријера Флоријана Влајкуа била је последња промена резултата на утакмици.

One Reply to “ПАРИЖАНИ СРЕДИЛИ РУМУНЕ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.