ПАРТИЗАН НЕ МАРИ ЗА СМАК СВЕТА

БЕЗ БОЈАЗНИ ЗА БУДУЋНОСТ
БЕЗ БОЈАЗНИ ЗА БУДУЋНОСТ

У табору црно – белих не маре за најављени смак света. Управо у дану за који су древне Маје најавиле пропаст човечанства, управа Рагби клуба Партизан је одлучила да својим млађим категоријама подели новогодишње пакетиће. Свечаност је заказана за 20 сати и 15 минута у ресторану на источној трибини Фудбалског храма а позив се односи и на породице и пријатеље  играча.

И не само да у Хумској 1 нису забринути за данашњи дан, него  по свему судећи неће морати да брину ни за будућност јер испод јужне трибине стадиона Партизан врви од младежи.

Ја сам 40 година у клубу и не памтим да смо икада имали више надолазећих нараштаја. Чини ми се да први пут имамо све млађе категорије које постижу изванредне резултате – рекао је Добривоје Бабић бивши првотимац, сада у управу клуба и набројао успехе:

Петлићи су други у Београду и у Србији док су пионири суверено први и на градском и на државном нивоу а куриозитет је да су освојили титуле без и једне изгубљене утакмице. Кадети су трећи као и јуниори – констатовао је Бабић.

НАЈБОЉИ ОД ПОДМЛАДКА ПАРИЗАНА У 2012.: Стефан Ђорћевић у сениорском дресу.
НАЈБОЉИ ОД ПОДМЛАДКА ПАРИЗАНА У 2012.: Стефан Ђорћевић у сениорском дресу.

На другом по реду супу који озбиљно прети да постане традиционални, биће проглашени најбољи у години у својим као и најбољи играч свих малђих категорија. За 2012. то је Стефан Ђорђевић, капитен јунорске екипе и капитен репрезентације Србије за играче до 18 година старости који је јесенас дебитовао и за први тим Партизана. Честитамо.

Categoriesn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.