ПОБЕДНИК ЈЕСЕЊИ ШАМПИОН

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ПАРТИЗАНА И ЖАРКОВА
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ МЕЧА ПАРТИЗАНА И ЖАРКОВА

У последњем полусезонском, седмом колу Првенства Србије од четири утакмице у само једној су домаћини успели да забележе победу. Партизан је у Јајинцима на терену ФК Херој убедљиво савладао Жарково са 61:8. Војводина је у Панчеву тријумфовала 18:14 против Динама. Краљевски београдски рагби клуб декласирао је Гвоздену тврђаву у Смедереву 89:0 а слична судбина је задесила и Крушевац кога је као домаћина Победник поразио 97:8.

Жарково је у окршају с црно-белима пружио неочекивано и изненађујуће јак отпор и ако резултат то не потврђује. Момци из београдског предграђа поштено су намучили првотимце нашег најтрофејнијег клуба.

Партизан је тек у десетом минуту повео есејем Игора Дејановића који је трансформисао Павле Анђелић. Међутим, Жарковчани су узвратили полагањем Тамбурића. Балкански комарци, како сами себе популарно називају, успели да направе и преокрет после прецизно изведеног казненог ударца Синђића али то је било све од гостујуће екипе.

Уз доста проблема Парни ваљак је успоставио контролу у игри и на терену. До краја сусрета рагбисти с црно-беле стране Топчидерског брда постигли су још девет есеја за коначних 61:8.

ПАРТИЗАН – ЖАРКОВО 61:8 (27:8)

Игралиште ФК Херој у Јајинцима.

Гледалаца 50.

Главни судија: Миодраг Буквић (Београд).

Помоћници: Горан Шебик (Београд), Станислав Колунџија (Београд).

ПАРТИЗАН: Јоксимовић, Анђелић, Бајић, Стојичевић, Ђукић, Ивановић, Срећковић, Пријић, Милосављевић, Шислер (Медић), Станић, Миланко (Шпадијер), В. Дејановић, Павличевић (Тасић), И. Дејановић.

ЕСЕЈИ: три В. Дејановић, И. Дејановић, Ивановић, Срећковић, Анђелић, Пријић, Милосављевић, Тасић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: две Анђелић, две И. Дејановић.

КАЗНА: Анђелић.

ЖАРКОВО: Синђић, Радојчић, Миловановић, Новаковић, Маринковић, Вуловић, Арсовић, Миљковић, Јовановић, Андрејић (Мирков), Вујовић, Милић, Тамбурић, Лучић, Костадиновић.

ЕСЕЈ: Тамбурић.

КАЗНА: Синђић.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.