ПОЗНАТИ ОЛ БЛЕКСИ ЗА ИСТОРИЈСКИ ТЕСТ У АПИИ

СПРЕМНИ ЗА ТЕСТ СА САМООМ: капитен Ол блекса Ричи Мек Коув на тренингу
СПРЕМНИ ЗА ДУЕЛ СА САМООМ: капитен Ол блекса Ричи Мек Коув на тренингу

У сенци финала Супер рагбија увелико теку припреме за историјску утакмицу у Апии где ће први пут Самои гостовати Ол блекси. Наравно, у тиму неће бити учесника суботњег меча у Велингтону али главни стратег Новог Зеланда  Стив Хансен има на располагању играче чија имена изазивају поштовање. Џорџ Моала ће први пут започети утакмицу у црном дресу док ће своју прилику да дебитују са клупе чекати Непо Лаулала, Бред Вебер и Чарли Нгатаи.

Да тотално озбиљно схватају окршај са Самоанцима сведочи податак да је састав скрама готово идентичан оном који је победио Француску 8:7 у финалу Мондијала 2011., а једини ко недостаје у мелеу с тог сусрета је Бред Торн. Први пут од Светског првенства коме су били домаћини пре четири године стартоваће Енди Елис. Данијелу Картеру који ће бити на позицији десет друштво на првом центру правиће Сони Бил Вилијамс док ће Израел Даг први пут започети утакмицу од априла и повреде задње ложе.

Састав Новог Зеланда за Тест са Самоом:

Тони Вудкок, Кевин Меаламу, Овен Френкс, Лук Романо, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Ричи Мек Коув, Керијан Рид, Енди Елис, Данијел Картер, Чарлс Пиутау, Сони Бил Вилијамс, Рајан Кроти, Џорџ Моала, Израел Даг

Хикерева Елиот, Вајат Крокет, Непо Лаулала, Броди Реталик, Мет Тод, Бред Вебер, Колин Слејд, Чарли Нгатаи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.