ПОРАЗ СРБИЈЕ НА ГОСТОВАЊУ АНДОРИ

ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА (црвени дресови) - ШВАЈЦАРСКА.
ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА (црвени дресови) - ШВАЈЦАРСКА.

Сениорска репрезентација Србије претрпела је још један пораз у Купу европских нација. На гостовању Андори  у оквиру групе А, дивизије 2, домаћини су савладали Беле Орлове 42:25 (27:3) постигавши седам есеја чиме су узели и бонус бод што ће их додатно учврстити на првом месту табеле. Србија је тек у другом полувремену пронашла начин да пробије одбрану ривала и с три полагања избегнут је убедљивији пораз али не и последње место у групи.

Андора је доминирала у првом полувремену које је обележила и туча играча обе екипе. У тој ситуацији најдебљи крај од репрезентативаца Србије извукао Милош Миланко док је Борис Мартић зарадио жути картон као и капитен домаћих. Једине поене у првих 40 минута Орлови су укњижили из казни преко Владимира Јелића и Миладина Живанова.

У наставку када је практично питање победника било решено обзиром да је Андора имала предност од 32:6, прво полагање за Србију било је дело Александра Крстића који је унео лопту из рака у есеј простор уз помоћ Мартића. Слично је урадио и Никола Јерковић, Крстићев саиграч из Партизана као и Јелић пред сам крај меча. Нажалост, није било више времена да се постигне и четврти есеј чиме би Орлови извукли бонус бод и ескивирали задње место у групи А дивизије 2 Купа европских нација.

Ипак, после свега виђеног на мечу у Андори који је домаћа ТВ станица директно пренослиа а путем стрима утакмица је могла да се гледа и у Србији, селектор националног тима Недељко Савић који је ушао у игру у првом полувремену, нема разлога да буде потпуно незадовољан.

Србија је играла у саставу: Милош Јоксимовић, Немања Симоновић, Дејан Тасић, Александар Крстић, Никола Јерковић, Немања Бабић, Бојан Лукић, Борис Мартић, Никола Симоновић, Владимир Јелић, Александар Ђорђевић, Милош Миланко, Миладин Живанов, Саша Ђукић, Милан Орловић. Играли су још: Недељко Савић, Владимир Ђукић, Властимир Сретеновић, Михајло Вукобратовић, Андреја Јанковић, Урош Бабић.

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б, ДИВИЗИЈЕ 2 КУПА ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

[table “11” not found /]

7 Replies to “ПОРАЗ СРБИЈЕ НА ГОСТОВАЊУ АНДОРИ”

  1. Gledao sam tekmu preko koma prv poluvreme katastrofa.

    Ni drugo nije bilo mnogo bolje al pokazali su muda kad je bilo tesko. ta andora je realno mogla da nas razbije

  2. Ja mislim da ima 30, 31 godinu. Igrao za Kbrk bio nesto na Novom Zelandu, bio je dobar igrac ali ne znam sta se s njim desavalo poslednje vreme

  3. On je sada sve u Savezu. Komesar za razvoj, selektor.

    Bio je dobar igrac, ali sada mi repka deluje daleko od idealnog. Staviti veterana, a izostaviti mnogo boljeg igraca (Robija), koji se vodio kao menadzer ekipe… ne znam bas..

    takodje, koliko sam video, neki igraci su morali da putuju autobusom, a u novinama je pisalo da su neki dosli avionom, a jos i to da je predsednik trosio novac saveza da bi dosao da gleda utakmicu avionom… ne znam, nisam bas pametan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.