ПОРАЗ ОРЛОВА У ИЗРАЕЛУ

ПРВИ ПУТ СЛАВИЛИ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Израелци изводе аут у дуелу с Орловима.
ПРВИ ПУТ СЛАВИЛИ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Израелци изводе аут у дуелу с Орловима.

Селекција Израела забележила је прву победу у историји у дуелима са Србијом. У премијерној утакмици, првог кола групе Б, дивизије 2 Купа европских нација која се уједно играла и као квалификациони меч за одлазак на Светско првенство у Енглеској 2015., Орлови су претрпели пораз у Израелу од домаћина 48:22 (24:3).

Државни тим с Блиског истока је био доминантан поготово у првом полувремену и почетком другог када су имали предност од 31:3 делом и због чињенице да су имали играча више на терену због жутог картона Јерка Лабуса показаног репрезентативцу Победника 34. минуту.

ДЕТАЉ С МЕЧА У ИЗРАЕЛУ
ДЕТАЉ С МЕЧА У ИЗРАЕЛУ

У наставку Србија је успела да се приближи ривалу на 31:17 есејима Ивана Пирковића и Милана Орловића и трансформацијама Бориса Мартића али су Израелци узвратили с три полагања од којих је једно било док су имали играча више јер је немачки судија Франк Химер показао жути картон и отварачу домаћих Мордечају Радашковићу који дефинитвно вуче корене с ових простора обзиром на презиме.

Израел је утакмицу завршио са седам постигнутих есеја чиме су поред четири за победу освојили и бонус бод док је Србији недостајало једно полагање јер се и Витор Љубичић у завршници сусрета уписао у листу стрелаца, да извуче макар један.

ИЗРАЕЛ – СРБИЈА 48:22 (24:3).

Главни судија: Франк Химер (Немачка).

Помоћници: Ариел Кабрал (Израел), Александар Попречица (Србија).

Делегат: Салваторе Де Фалко (Италија).

ИЗРАЕЛ: Нејтан Амос, Орен Алт, Матан Брош, Џонатан Шаки, Јонатан Каплан, Џулијен Мафи, Гај Дотан, Мајкл Ели, Итан Хемфрис, Мордечај Радашковић, Оз Хејман, Гилад Голдстејн, Ронен Тулман, Адриан Раинстејн, Став Гуртовој.

Орен Бродхурст, Адам Розенберг, Офер Хамбургер, Нимрод Каплан, Неси Абраванел, Фабиан Магуид, Џонатан Радашковић.

ЕСЕЈИ: Ронен Толман (3`), Мајкл Ели (19`), Матан Брош (30`), Итан Хемфрис (38`), Адриан Раистеин (43`), Нимрод Каплан (59`, 71`), Фабиан Магуид (74`).

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Ронен Толман (20`, 31`, 44`), Адриан Раистеин (74`).

ЖУТИ КАРТОН: Мордечај Радашковић (65`).

СРБИЈА: Иван Родић, Никола Родић, Предраг Вранеш, Бранимир Петровић, Дејан Тасић, Јерко Лабус, Борос Мартић, Данило Булатовић, Милан Растовац, Марко Капор, Витор Љубичић, Миладин Живанов, Милан Орловић, Иван Пирковић, Ненад Матејић.

Владимир Ђукић, Милан Богдановић, Александар Ђорђевић, Игор Дејановић, Андрија Јанковић, Урош Бабић.

ЕСЕЈИ: Иван Пирковић (47`), Милан Орловић (55`), Витор Љубичић (78`).

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Борис Мартић (47`, 55`).

КАЗНА: Борис Мартић (15`).

ЖУТИ КАРТОН: Јерко Лабус (34`).

2 Replies to “ПОРАЗ ОРЛОВА У ИЗРАЕЛУ”

  1. Pa dobro da li je 7 ili 8 nebitno ali zasto neko stalno ima potrebu da pljue, tj ti osobo koja se potpisujes kao No Future…?

    Nik sve govori o tebi…

    Al da je bruka, bruka je. Ej, Izrael!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.