ПОСЛЕДЊЕ КОЛО СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ТЕСТ ПАУЗУ

ПРОДОРНИ ЦЕНТАР ХАЈЛЕНДЕРСА: Малакаи Фекитоа у дуелу са Ураганима
ПРОДОРНИ ЦЕНТАР ХАЈЛЕНДЕРСА: Малакаи Фекитоа у дуелу са Ураганима

Репризом прошлогодишњег финала Супер рагбија, односно утакмицом у Велингтону између Хурикејнса и Хајлендерса, која је тачно 101. од почетка сезоне, почеће 14. коло такмичења најбољих екипа јужне хемисфере, највероватније и света, последње пред паузу која ће уследити због серије Тест мечева средином године током месеца јуна.  

Првог дана одиграће се укупно три меча од укупно предвиђених осам. Поред поменутог супер дербија Новог Зеланда, у Сиднеју ће копља укрстити Варатаси и Чифси који су поново у победничком походу. У вечерњим сатима у Порт Елизабету Саутерн Кингси, повратници у елиту јужне хемисфере, покушаће да савладају дебитанте у Супер рагбију, Јагуаресе.

Суботу ће начети још један дерби новозеландских франшиза који практично, због великог ривалства, значи рат. Бојно поље биће терен стадиона Иден парк у Окланду где ће мегдан поделити Блузси и Крусејдерси у чијим ће редовима после одлслужења четворонедељне казне поново бити Немани Надоло.

Плавци и Крсташи су се до сада састали 28 пута. Блузи су славили у 11 прилика док су Крусејдерси салавили у 17 дуела. Последњи, одигран 4. марта у Крајстчрчу, припао је црно-црвенима тријумфом 28:13.

У 14. колу Супер рагбија слободни ће бити Редси и Шаркси.

ПАРОВИ 14. КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ХУРИКЕЈНС – ХАЈЛЕНДЕРС

ВАРАТАС – ЧИФС

САУТЕРН КИНГС – ЈАГУАРЕС

Сутра:

БЛУЗС – КРУСЕЈДЕРС

БРАМБИС – САНВУЛФС

СТОРМЕРС – ЧИТАС

БУЛС – ЛАЈОНС

РЕБЕЛС – ВЕСТЕРН ФОРС

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД 14. КОЛО

[table “28” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.