РАГБИСТИ С АДЕ ПРОМЕНИЛИ ИМЕ КЛУБА

ПРЕИМЕНОВАН: (Краљевски) Београдски рагби клуб.
ПРЕИМЕНОВАН: (Краљевски) Београдски рагби клуб.

На недавно одржаној ванредној Скупштини Краљевског београдског рагби клуба поред усвајања новог Статута који је од сада у складу с новим Закона о спорту Републике Србије и новим Статутом Рагби савеза Србије, оставке Петра Станића члана Управног одбора на чије је место постављен Александар Петровић, већином гласова делегата Скупштине изгласана је промена имена клуба.

НОВИ-СТАРИ ГРБ
НОВИ-СТАРИ ГРБ

Краљевски београдски рагби клуб неће се више тако звати. Гласањем на Скупштини одлучено је да се из имена избаци реч краљевски и тиме назив промени у Београдски рагби клуб. Практично, рагбисти с Аде вратили су старо име које је промењено 1993. године додавањем исте речи протекле њедеље избачене из имена. Поред назива, клуб је променио и боје, односно вратио пређашње. У наставку сезоне сада већ бивши Монархисти, требали би да играју у плаво-белој опреми.

5 Replies to “РАГБИСТИ С АДЕ ПРОМЕНИЛИ ИМЕ КЛУБА”

  1. . . . i jos nesto – vracem je stari-novi simbol kluba VRABAC ! ! ! Trudicu se maksimalno da opravdam svoj nadimak ! 🙂

  2. oporavi ti prvo svoje koleno :)))
    drugo, koliko vas je otislo iz maticnog Krusevca, odjednom ste veliki sentimentalci za Bg klubove
    da ste imalo lojalni svom klubu koji vas je naucio ragbiju i gradu, RK Krusevac bi bio klub, a ne senka za koju igra ko stigne iz Bg da pomogne vas maticni klub!

  3. Izgleda da vrane nisu u toku,ja i igram ovu sezonu za Krusevac kao ekipu iz B grupe…ne znam o cemu pricaju ove neupucene ptice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.