РАГБИ ОЗОН НАД ПОЛУФИНАЛУ СУПЕР РАГБИЈА У КРАЈСТЧРЧУ

ПОНОВО ИМАМО ЕКСКЛУЗИВУ
ПОНОВО ИМАМО ЕКСКЛУЗИВУ

Имаћемо ту част и привилегију да остваримо још једно достигнуће српског новинарства приликом да извештавајући Вас речју и фотографијом са сутрашње утакмице у Крајстчрчу, постанемо први и за сада једини, представник медија не само из Србије већ и са целокупног простора Балкана, који ће бити присутан на утакмици полуфинала Супер рагбија.

И Супер рагби је заиста супер што ће сигурно још једном бити потврђено у мечу у главном граду новозеландског региона Кантербери. Крусејдерси су најдоминантнија франшиза са седам титула шампиона. Одиграли су на свом терену 15 утакмица нокаут фазе и имају савршен 100% учинак од 15 победа.

Вероватно први пут ове сезоне Крсташи ће бити у пуној борбеној готовости. Мећу стартних 15 биће Израел Даг, Данијел Картер, Керијан Рид и Ричи Мек Коув. Греота би било неспоменутии Неманија Надолоа, Фиџијанца који по свим атрибутима изузетно подсећа на легендарног Џонаха Ломуа.

Корију Флину ће се указати част да највероватније у последњој утакмици за тим у којем је практично одрастао, јер ће каријеру наставити у Тулузу, одигра 150. меч за Крусејдерсе и тиме обори сопствени рекорд као играч са највише утакмица за франшизу из Крајстчрча.

Ако неко може да победи домаћине сутра у Крајстчрчу, онда су то дефинитвно Шаркси. Исто су учинили пре два месеца као и у дуелу пре тога. Ако и трећи пут за редом победе изабранике Тода Блекедера, момци Џејка Вајта ће бити на корак од титуле коју толико жељно исчекују љубитељи рагбија у Дурбану.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.