РАГБИ ОЗОН НА ЗАДАТКУ

НА ЛИЦУ МЕСТААудиторијум сајта Асоциације Рагби Озон биће у прилици да из прве руке добије информације односно да прочита извештаје са утакмица загревања за Светско првенство које нам следи у септембру и октобру на Новом Зеланду. Представник редакције Рагби Озона присуствоваће  најинтересантнијим утакмицама које ће током августа послужити најјачим репрезентацијама Европе као последња провера пред одлазак на Мондијал.

Сви љубитељи рагбија из Србије као и са читавог простора Балкана и остатка Старог континента и света на нашој страници моћи ће одмах по завршетку утакмица да прочитају извештаје са мечева из Британије и Републике Ирске.

Редакција Рагби Озона извештаваће са утакмице која ће се у суботу 5. августа одиграти на храму рагбија, стадиону Твикенхем у Лондону између Енглеске и Велса. Седам дана касније бићемо на лицу места у Кардифу на стадиону Миленијум на узвратном сустеру Велс – Енглеска.

У среду 17. августа „преселићемо“ се у Њупорт на стадиону Родни парејд где ће Њупорт Гвент Драгонси одмерити снаге са Русијом, репрезентацијом која ће на Новом Зеланду први пут осетити чари светског првенства.

У суботу 20. августа вратићемо се у велшку претсваницу и велелепно спортско здање Миленијум за меч домаћег националног тима и Аргентине а седам дана касније бићемо у Даблину на обновљеном, односно новоизграђеном стадиону Ленсдаун роуд где ће снаге одмерити стари непријатељи Ирска и Енглеска.

Поред чињеница да је ова утакмица последња припремна селекција северне хемисфере пред Мондијал, меч у Даблину посебно плени пажњом јер су управо рагбисти са Смарагног острва разбивши Црвене руже у последњем колу овогодишњег Купа шест нација 24:8 спречили их да освоје први Грен слем после осам посних сезона.

УТАКМИЦЕ СА КОЈИХ ЋЕМО ДИРЕКТНО ИЗВЕШТАВАТИ

Субота, 6. август:

ЕНГЛЕСКА – ВЕЛС, Твикенхем, Лондон

Субота, 13. август:

ВЕЛС – ЕНГЛЕСКА, Миленијум, Кардиф

Среда, 17. август:

ЊУПОРТ ГВЕНТ ДРАГОНС – РУСИЈА, Родни парејд, Њупорт

Субота, 20. август:

ВЕЛС – АРГЕНТИНА, Миленијум, Кардиф

Субота, 27. август:

ИРСКА – ЕНГЛЕСКА, Ленсдаун роуд, Даблин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.