РАГБИ ОЗОН ПОНОВО НАД ИДЕН ПАРКУ

ПОНОВО НА НАЈВЕЋЕМ СТАДИОНУ НОВОГ ЗЕЛАНДА
ППЕТ НА НАЈВЕЋЕМ СТАДИОНУ НОВОГ ЗЕЛАНДА

После извештаја са највећих рагби такмичења као што су светско првенство, светско првенство у рагбију седам, Куп шест нација, Новембарски тест мечеви, финала Европског рагби купа, Челинџ купа, енглеског Премијершипа, француског Топ 14, велшког Премијершипа редакција Рагби Озона имаће поново ексклузиву. Овог пута директно ћемо Вас информисати и преностити догађаје са престижног Рагби првенства, односно Купа четири нације.

Рагби Озон ће опет бити једини представник седме силе не само из Србије већ и са целокупног простора Балкана ако не и шире, који ће имати место у новинарској ложи стадиона Иден Парк у Окланду где ће се данас у можда прекретници турнира састати Нови Зеланд и Јужна Африка.

Спортско здање у највећем граду Аотеарое није нам непознаница јер смо били на истом месту и пре две године када смо Вас 2011. ексклузивно извештавали са Светског првенства. Тада су Ол блекси после 24 година поста поново постали владари света а данас ће на највећем новозеландском стадиону одиграти веома битну утакмицу са Спрингбоксима за одбрану титуле у Купу четири нације. Ми ћемо бити тамо и преносити Вам сваки детаљ вредан помена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.