РЕДСИ СРЕДИЛИ ФОРСЕ

ДЕТАЉ СА МЕЧА У БРИЗБЕЈНУ: крилни треће линије Црвендаћа Фрејзер Мек Ррејт у продору против Вестерн Форса. ФОТО: Getty Images

На почетку трећег кола Спер рагби АУ, варијанте престижног такмичења јужне хемисфере вирсом ограничнемом само на територју Аустралије, пандану Супер рагби Аотеаорои, Редси су на стадиону Ленг парк у Бризбејну савладали Вестерн Форс 31:24 (21:19). У другој утакмици рунде Варатаси ће у Сиднеју угостити Брамбисе. 

Тријумф Црвендаћима су обезбедили полагањима Бредон Паенга Аммоса, Џок Кембел, Таниела Тупоу и Филипо Даугуну док је Џејмс О` Конор трансформисао сва четири полагања саиграча и једном био прецизан за дроп гол чиме је био најуспешнији појединац сусрета са 11 поена.

Част Вестерн Форса, расформиране аустралијске Супер рагби франшизе, за  случај Супер рагби АУ поново оформљене одбранили су и показали да је екипи из Перта и даље место у елити са два есеја Брајан Ралстон и са по једним Џек Мек Грегор и Ендру Реди. Отварач Иан Прајор је био успешан из два претварања.

Сутра ће снаге у Сиднеју одмерити Варатаси и Брамбиси док су у трећем колу слободни Мелбурн Ребелси.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР РАГБУ АУ

Данас:

РЕДС – ВЕСТЕРН ФОРС 31:24 (21:19)

Сутра:

ВАРАТАС – БРАМБИС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.