РЕДСИ У ПУНОМ САСТАВУ ИЗЛАЗЕ ПРЕД ЛАВОВЕ

СТАРТОВАЋЕ ПРОТИВ ЛАЈОНСА: Квеј Купер у акцији
СТАРТОВАЋЕ ПРОТИВ ЛАЈОНСА: Квеј Купер у акцији

За разлику од Вестерн Форса који су се јуче у Перту супротставили Британским и Ирским Лавовима са практично трећим тимом и претрпели убедљив пораз 69:17, Редси ће за суботњи дуел са посетиоцима са северне хемисвере на терен Ленг парк стадиона у Бризбејну извести најјачи могући састав са Квејд Купером на позицији отварача.

Нагласили смо најјачи могући састав који им је на располагању јер је неколицину играча Роби Динс позвао у репрезентацију Аустралије за тест серију са гостима.

У стартној постави франшизе која представља Квинсленд у Супер рагбију и која је пре две године била крунисана у шампиона јужне хемисфере, биће звезде попут Квејда Купера, Лука Морахана, Ентонија Фаинга` ае, Бена Тапуаија, Рода Дејвиса и Бена Лукаса у дијагонали.

У скраму ће стартовати четири од пет играча који су одиграли свих 15 мечева ове сезоне у такмичењу најбољих тимова Јужне Африке, Аустралије и Новог Зеланда.  Поред Квејда Купера ни једну утакмицу нису пропустили талонер Џејмс Хенсон, стуб Грег Холмс, крилни треће линије скрама Еди Кирк и Џејмс Шац.

Редси ће у суботу покушати да понове учинак њихових предака који су 1971. године у Бризбејну савладали 15.11 Британске и Ирске Лавове и нанели им за сада једини пораз у дуелу са тимовива Аустралије у припремним мечевима пред тест серије са Валабисима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.