РИЧИ СЕ ВРАЋА НА МАЛА ВРАТА

ДОСТА ОДМАРАЊА: Ричи Мек Коув
ДОСТА ОДМАРАЊА: Ричи Мек Коув

Капитен Новог Зеланда Ричи Мек Коув, полако али сигурно се враћа на терен. Како су објавили медији са Аотеарое, крилн играч треће линије за викед ће одиграти прву рагби утакмицу после седам месеци паузе. Ричард Хју Мек Коув је на крају прошле године објавио да ће искористити калузулу из уговора и одморити од рагбија неко време. По свему судећи, то време је прошло и најбољу седмицу данашњице можемо ускоро можемо очекивати у старом издању.

У суботу ће први сусрет са рагбијем после паузе Ричи имати у оквиру Кантербери Метрополитан лиге против Линколн Универзитета у бојама локалног Крајстчрч Рагби Фубал Клуба за који је последњи пут играо пре пет година. Регуларно тренира са њима упоредо пратећи програм Ника Гила кондиционог тренера Ол блекса.

Уколико се добро покаже у суботу, односно докаже да је довољно спреман, постоји могућност да Ричи Мек Коув заигра и у плеј офу Супер рагбија за матичну франшизу Крусејдерсе. С друге стране селектор Новог Зеланда Стив Хенсон очекуеј од капитена да буде фит за прву утакмицу Ол блекса у Купу четири нације на гостовању Аустралији у Сиднеју 17. августа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.