САМО ЈЕДНА ПРОМЕНА У ХАНСЕНОВОМ ТИМУ

ИМА ПОВЕРЕЊЕ У СВОЈЕ ИГРАЧЕ: Стив Хансен
ИМА ПОВЕРЕЊЕ У СВОЈЕ ИГРАЧЕ: Стив Хансен

Стив Хансен, селектор репрезентације  Новог Зеланда која је претходне суботе једва савладала Енглеску у Окланду 20:15, утаказао је готово идентичном тиму поверење за други тест са гостима али од истих захтева много више. Једина промена у стартних 15 је повратак Џујилена Савее на позицију крила.

Повреда Израела Дага је направила места за Савеу у тиму, јер ће се на Дагову позицију аријера пребацити Бен Смит који је на Иден Парку био на крилу. На лево крило се са десног премешта Кори Џејн да би се хитронога 11. Хурикејнса вратила где је све присталице Новог Зеланда очекују.

Интересанан је био одговор Стива Хансена на коментар његовог избора, односно критику упућене за лоше издање у највећем граду Аотеарое:

Ако би смо се водили том политиком, и рекли; нећемо да ставимо тог и тог у тим јер су лоше играли на прошлој утакмици, она не бисмо имали кога да ставимо у тим колико су лоше играли у суботу – рекао је главни тренер светских шампиона.

Тим Ол блекса за други тест са Енглеском:

Тони Вудкок, Бен Смит, Овен Френкс, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Лиам Месам, Ричи Мек Коув, Џером Кеино, Ерон Смит, Ерон Круден, Џулијен Савеа, Ма` а Нону, Конрад Смит, Кори Џејн, Бен Смит

Кевин Меаламу, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Патрик Туиполоту, Виктор Вито, Ти Џеј Перенара, Бауден Барет, Малакаи Фекитоа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.