СРБИЈА И БОСНА НА ЕВРОПСКОЈ СЕДМИЦИ

МИЛАДИН ЖИВАНОВ У АКЦИЈИ ПРОТИВ ХРВАТА НА СРПСКОЈ "СЕДМИЦИ"
МИЛАН ОРЛОВИЋ У АКЦИЈИ ПРОТИВ ХРВАТА НА СРПСКОЈ "СЕДМИЦИ"

Репрезентација Србије јуче је допутовала у Ригу где ће у предстојећа два дана у оквиру групе Б Европског првенства у рагбију седам у конкуренцији 12 селекција подељених у две подгрупе, покушати да избори пласман у виши ранг. Интерсеантно је да ће Орловима у подгрупи Б ривал бити национални тим Босне и Херцеговине.

Србији ће поред комшијске Босне и Херецеговине противник бити Грчка, Луксембург, Монако и Словачка. У зависности од исхода ових утакмица Орлови ће се укрстити са репрезентацијама из подгрупе А Летонијом, Норвешком, Мађарском, Малтом, Бугарском и Естонијом.

Обзиром на претходна издања рагбиста Србије неће бити изненађење ако се пласирају у квалитетнију групу за следећи циклус Европског првенства у рагбију седам. Да су кадри за тако нешто српски „седмичари“ су доказали на турниру у Италији и у Београду. У престолници су освојили пехар савладавши све противнике, односно Хрватску, Бугарску и Босну и Херцеговину.

БОРИС МАРТИЋ СПРЕЧАВА НАПАД ХРВАТА НА СРПСКОЈ "СЕДМИЦИ"
БОРИС МАРТИЋ СПРЕЧАВА НАПАД ХРВАТА НА СРПСКОЈ "СЕДМИЦИ"

Селектор репрезентације, играч и дугогодишњи капитен сада председник Победника, члан Управног одбора и потпредседник Рагби савеза Србије Марко Капор за ЕП у Риги одабрао је Александра Ђорђевића, Витора Љубицића, Бориса Мартића, Андрију Јанковића (Краљевски београдски рагби клуб), Миладина Живанова, Немању Симоновића, Ивана Пирковића, Милана Орловића, Уроша Бабића и Марка Ристића (Победник).

Националном тиму подршку као и на свим путовањима, односно такмичењима пружиће председник Рагби Савеза Србије Драган Вуксановић и технички директор РСС Борко Сомборац.

Редакција Рагби Озона жели националном тиму, стручном штабу Србије као и Босне и Херцеговине много успеха на Европском првенству у рагбију седам.

Срећно!

ДЕТАЉ С МЕЧА СРПСКЕ "СЕДМИЦЕ" БиХ - БУГАРСКА
ДЕТАЉ С МЕЧА СРПСКЕ "СЕДМИЦЕ" БиХ - БУГАРСКА

РАСПОРЕД УТАКМИЦА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ

Данас:

СРБИЈА – МОНАКО

СРБИЈА – ГРЧКА

СРБИЈА – БиХ

СРБИЈА – ЛУКСЕМБУРГ

Сутра:

СРБИЈА – СЛОВАЧКА и утакмице за пласман.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

Данас:

ГРЧКА – БиХ

БиХ – СЛОВАЧКА

СРБИЈА – БиХ

БиХ – МОНАКО

Сутра:

ЛУКСЕМБУРГ – БиХ и утакмице за пласман

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.