СРБИЈА ПОЧИЊЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА МОНДИЈАЛ У КУПУ ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

ГОСТУЈУ У ИЗРАЕЛУ: Детаљ с меча Србија - Швајцарска.
ГОСТУЈУ У ИЗРАЕЛУ: Детаљ с меча Србија - Швајцарска.

Репрезентација Србије сутра у Тел Авиву против Израела започиње нови двогодишњи такмичарски циклус у групи Б, дивизије 2 Купа европских нација а уједно стартује и с квалификацијамае за Светско првенство које ће се играти у Енглеској 2015 године. Домаћини Орлова су у нашу групу дошли као победници групе Ц, двизије 2 Купа европских нација.

Два државна тима до сада су се три пута састајали и Србија je у сва три меча тријумфовала што нам даје за право да и сутра очекујемо победу. Први пут, тада под именом Савезна Република Југославија, успех је остварен 10. маја 1997. на помоћном терену Градског стадиона у Панчеву у квалификацијама за Мондијал 1999. у Велсу слављем 10:7.

Годину дана касније у узвратном мечу у Израелу остварена је за сада најубедљивија победа 30:6. Последњи пут две репрезентације су се среле 14. маја 2000. у Израелу када је домаћа селекција поново претрпела пораз. Овог пута са 17:3.

One Reply to “СРБИЈА ПОЧИЊЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА МОНДИЈАЛ У КУПУ ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА”

  1. 48 – 22 za Izrael ! ! ! Svaka tradicija ima kraja. 8 eseja smo primili… Valjda ce se nesto promeniti… posle ovih 50 poena koje smo primili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.