ТИГРОВИ И ХАРЕЛИНИ У БИТЦИ ЗА ПРВАКА ЕНГЛЕСКЕ

ОДГОВОРАН ЗА ФИНАЛЕ: Стуб Харлеквинса Џое Марлер у продору против Сараценса.
ОДГОВОРАН ЗА ФИНАЛЕ: Стуб Харлеквинса Џое Марлер у продору против Сараценса.

Лестер Тајгерси и Харлеквинси ће 26. маја на стадиону Твикенхем укрстити копља за титулу шампиона Енглеске. Момци из Лондона су на терену Твикенхем Ступа победили Нортхемптон Сеинтсе 25:23 (9:12) док су Тигрови онемогућили Сараценсе да за две недеље одбране први наслов првака стечен лане, изборивши осмо узастопно финале и прилику да се докопају десетог шампионског пехара.

Стуб прве линије мелеа Џое Марлер есејем у 77. минуту је обезбедио изједначење и прилику Нику Евансу да из трансформације Харлеквинсима донесе победу, што је отварач с Новог Зеланда и искористио шокиравши све присталице Светаца.

ПОНОВО ЕФИКАСАН: Алесана Туилаги прославља есеј против Сараценса.
ПОНОВО ЕФИКАСАН: Алесана Туилаги прославља есеј против Сараценса.

Деветнаестогодишњи Џорџ Форд који је ни крив ни дужан, због јучерашње повреде скочног зглоба на позицији креатора игре заменио Тобија Флуда, оправдао је поверење стручног штаба Тајгерса обзиром да је био прецизан из четири казне и претварања после есеја Алесане Туилагија док је промашио оно након полагања Стива Мафија.

Све поене, за још свега две недеље шампиона Енглеске, постигао је момак који им је прошле сезоне и донео титулу у финалу. Овен Фарел је погодио гол из пет казнених удараца што ипак није било довољно да се савладају разиграни Тигрови.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.