ХАНСЕН ИЗНЕНАДИО СА СКОТОМ У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ

СПРЕМАЈУ СЕ ЗА ЕНГЛЕЗЕ: Ол блекси на тренингу. ФОТО: Сара Палмер/Getty Images

Стив Хансен је обелоданио тим Новог Зеланда за полуфинале Светског купа у Јапану које ће се одиграти на Међународном стадиону у Јокохами предстојеће суботе. Само је измена у односу на 23 играча који су декласирали 46:14  Ирску у полуфиналу, и неколико су померања у самом тиму.

Можда је највеће изненађење стратега Ол блекса Скот Барет који не само да ће бити у стартној постави, већ ће играти на позицији затвореног крилног треће линије скрама, неуобичајеној за најстаријег од тројице браће Барет обзиром да је углавном био у другој линији.

ДИРЕКТНО И ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ЈАПАНА: Јован Бајић

Тиме се Сем Кејн преселио на клупу за резерве где ове суботе неће бити места за Мета Тода који је испао из 23.,  док ће Скотово место у односу на прошлу недељу заузети Патрик Туипулоту.

И предстојеће суботе као и претходне предност у односу на Сонија Била Вилијамса на месту другог центра добио је Џек Гудхју који ће бити у пару са Ентоном Ленертом Брауном.

Тим Новог Зеланда за полуфинални меч против Енглеске:

Луис Муди, Коди Тејлор, Непо Лаулала, Броди Реталик, Семјуел Вајтлок, Скот Барет, Арди Савеа, Керијан Рид, Ерон Смит, Ричи Мо` унга, Џорџ Бриџ, Ентон Леинарт Браун, Џек Гудхју, Севу Рис, Бауден Барет

Ден Колс, Офа Ту` унгафаси, Агнус Та` авао, Патрик Туипулоту, Сем Кејн, Ти Џеј Перенара, Сони Бил Вилијамс, Џорди Барет

Прво полуфинале Светског купа у Јапану између Новог Зеланда и Енглеске одиграће се у суботу 26. октобра на Међународном стадиону у Јокохами са почетком у 17 сати по локалном времену.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.