ЦИПРИЈАНИ ЈАЧИ И ОД АУТОБУСА

ТРЕНУТАК ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ: Данијел Ципријани на носилима окружен медицинским особљем и саиграчима
ТРЕНУТАК ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ: Данијел Ципријани на носилима окружен медицинским особљем, полицијом и саиграчима

Отварач Сејл Шаркса Данијел Ципријани јуче је отпуштен из болнице у Лидсу где га је после ноћи у којој је са саиграчима обилазио пабове ударио двоспратни аутобус. Срећом по отварача премијерлигаша, бившег репрезентативца Енглеске који је редове тима из Салфорда, околине Манчестера, попунио после две сезоне проведене играјући Супер рагби за Мелбурн Ребелсе.

У саопштењу Сејл Шаркса стоји да је Данијел Ципријан био задржан у болници током ноћи како би се мотрило на његово здраствено стање и урадили сви потребни прегледи после чега је отпуштен кући само са огреботинама и масницама као последицом удара дуплог аутобуса (!).

Из компаније чије је аутобус су рекли:

Пешак је изненада истрчао на пут и натрчао на наше возило које се кретало прописном брзином. Полицијска истрага је утврдила да за ову незгоду није одговорна нити наша компанија нити наш возач. Касније смо сазнали да се ради о рагби репрезентативцу Енглеске којем желимо брз опоравак – наводи се у изјави челника компаније чији је аутобус, судећи по фотографији коју је направио случајни пролазник а ми објавили, у коначном епилогу, био колатерална штета провода Ципријанија и другара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.