ЧЕТВРТ ВЕКА САРАДЊЕ ОБЕЛЕЖЕН НОВИМ МАЈЦАМА

нова мајца Ол бекса
НОВА ОПРЕМА ПРЕД НОВУ СЕЗОНУ: Ол блекси у новом руху пред почетак међународне сезоне. ФОТО: All Blacks

Двадесетпетогодишњицу заједничког рада Рагби савеза Новог Зеланда и Адидаса обележиће нове мајце Ол блекса, Блек фернса и Маори Ол блекса које ће први пут у историји имати заједничку линију, односно дизајн. На новој горњој опреми три тима Аотеарое враћена је бела крагна а такође први пут чувене три линије немачког произвођача спортске опреме ићи ће преко рамена Ол блекса.

Нова опрема је обелодањена пред почетак међународне сезоне. Током јула месеца Ол блекси ће у серији од два тест меча укрстити копља са рагбистима Енглеске 6. у Данидену, односно 13. у Окланду док ће 20. јула одмерити снаге са Фиџијем у Сан Дијегу, наравно, пара ради само пре него што им почне такмичење у Рагби Првенству са Јужном Африком, Аустралијом и Аргентином у августу и септембру.

Још један камен темељац је постављен у виду чињенице да ће први пут у историји нова реплика мајце Новог Зеланда бити направљена од 100 одсто рециклираног полиестера. Она направљена за играче и само играче јер је неће бити у слободној продаји, биће од 89 одсто већ употребљеног материјала.

Нова опрема три тима  Новог Зеланда биће у продаји од 1. јула ове године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.