ЧИФСИ И БРЂАНИ ОТВАРАЈУ ТРЕЋЕ КОЛО СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ С ПРОШЛОГОДИШЊЕГ СУСРЕТА ЧИФСА И НАЈЛЕНДЕРСА: Пита Чеп Поглавица Гус Совакула гази преко демија Брђана Ерона Смита
ДЕТАЉ С ПРОШЛОГОДИШЊЕГ СУСРЕТА ЧИФСА И НАЈЛЕНДЕРСА: Пита Чеп Поглавица Гус Совакула гази преко демија Брђана Ерона Смита. ФОТО: Getty Images

Тренутно првопласирани на табели Супер рагби Пацифика Чифси, дочекаће на свом терену стадиона Ваикато последњепласиране Хајлендерсе чиме ће оптпочети треће коло елитног друштва јужне хемисфере. После сусрета у Хамилтону, у Мелбурну ће Реблеси угостити Варатасе.

Поглавице су сасвим залужено у прва два кола освојиле максималних десет бодова убедљивим победама 31:10 против Крусједерса и 52:29 у дуелу са Моана Пасификом.

Ако је судити по уводни рундама Супер рагбија, Чифси не би требали да имају већих поблема у остваривању треће везане победе у сезони. На ноге им долазе Хајлендерси једина екипа, не без победе, него већ и без и једног бода што поред сопствене добре игре Поглавицама даје уверење у успех.

Бунтовници из Мелбурна су поред Хајлендерса и Моане Пасифике једине екипе после два кола која нису осетиле сласт победе. Нову прилику за слављем и то опет на домаћем терену, указаће се Ребелсима против Варатаса по завршетку дуела у Хамилтону.

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР РАБИ ПАЦИФИКА

Данас:

ЧИФС – ХАЈЛЕНДЕРС

РЕБЕЛС – ВАРАТАС

Сутра:

ФИЏИЈАН ДРУА – КРУСЕЈДЕРС

ХУРИКЕЈНС – БЛУЗС

БРАМБИС – РЕДС

ВЕСТЕРН ФОРС – МОАНА ПАСИФИКА

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ТРЕЋЕ КОЛО

[table “28” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.