ЧИФСИ ПРЕЖИВЕЛИ БРАМБИСЕ

ДЕТАЉ С МЕЧА ПОГЛАВИЦА И ДИВЉИХ КОЊА
ДЕТАЉ С МЕЧА ПОГЛАВИЦА И ДИВЉИХ КОЊА

Казненим ударцем Ерона Крудена после истека 80. минута, Чифси су у првој утакмици другог кола Супер рагбија успели да победе Брамбисе на терену стадиона Јероу у Њу Плимуту 19:17 (13:11) без обзира што су што су гости из Аустралије били доминантнији, поготово у другом полувремену. Данас се састају још Ребелси и Варатаси, односно Булси и Хурикејнси, док се сутра играју преостала четири меча.

Дефинтвно најбољи појединац у редовима Поглавица из Хамилтона који су се за ову прилику преселили у Њу Плимут, био је локални момак. Чарли Натаи који је са Њу Плимутом освоји Првенство провинција Новог Зеланда био је стрелац првог и јединог есеја и имао веома значајну улогу у готово свакој акцији Чифса.

Једино полагање Брамбиса је било дело Ите Ваее. Чеп треће линије мелеа Брамбиса је крунисао доминантну игру скрама формацијом мола. Превага је направљена у других 40 минута када су једине поене постигли шутери екипа. Отварач Чифса и Ол блекса је искористио поклон Џереда Батлера који се у скраму одвојио пре него што је лота изашла из мелеа на убацивање домаћих. Ударац на стативе Ерона Крудена, који је на крају меча сакупио 16 поена,  је био успешан за тријумф 19:17

ПАРОВИ ДРУГОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ЧИФС – БРАМБИС 19:17 (13:11)

РЕБЕЛС – ВАРАТАС

БУЛС – ХУРИКЕЈНС

Сутра:

ХАЈЛЕНДЕРС – КРУСЕЈДЕРС

РЕС – ВЕСТЕРН ФОРС

СТОРМЕРС – БЛУЗС

ШАРКС – ЛАЈОНС

У другом колу слободни су ЛАЈОНСИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.