ШКОТИ ПУСТИЛИ КАРТЕ ЗА НОВЕМБАРСКИ РЕКЕТ НА МАРЕЈФИЛДУ

БИЋЕ ПУН И ОВОГ НОВЕМБРА: стадион Марејфилд у Единбургу
БИЋЕ ПУН И ОВОГ НОВЕМБРА: стадион Марејфилд у Единбургу

Ношени успехом и славом коју је Енди Мареј јуче стекао у финалу Вимболдона у дуелу са Новаком Ђоковћем и тиме донео огромну радост својој нацији, Рагби савез Шкотске данас је у продају пустио карте за утакмице Новембарских тест мечева које ће на стадиону Марејфилд у Единбургу одиграти са Јапанон, Јужном Африком и Аустралијом у акцији под слоганом Направите рекет на Марејфилду.

Лане су Шкоти схватили да је лепше играти утакмице пред пуним трибинама па су и за овогодишње мечеве са великанима јужне хемсфере и Самурајима улазнице приступачне за све слојеве друштва. Цена пакета карата за све три утакмице креће се од 45 фунти за одрасле и 22,5£ за особе млађе од 18 година и студенте док су оне најскупље, бронзане од 55£ , сребрне 75£ , златне 125£  и платинасте за које треба издвојити 135£.

Да је успех Ендија Мареја заиста утицао на расположење и поново пробудио национални понос Шкота најбоље осликава податак да су данас од 11 сати по централоевропском времену, кад су улазнице пуштене у продају, оне најскупље, до сад већ распродате.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.