БРУКА СРБИЈЕ У СТАРЧЕВУ

ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА - ТУРСКА: Орлови у јаловом нападу
ДЕТАЉ С МЕЧА СРБИЈА – ТУРСКА: Орлови у јаловом нападу

Сениорска репрезентација обрукала се у Старчеву, селу надомак Панчева, где је на терену Фудбалског Клуба Борац, у оквиру групе Ц, конференције Рагби Европе претрпела пораз 31:22 од Турске и ако је водила на полувремену 19:14.

Овим срамотним поразом Србија је наставила да тоне дубље ка дну светског и европског рагбија. Подсећања и поређења ради, Турска је један од најмлађих чланова међународне рагби породице. У Турској је почео да се игра рагби свега 2009. а своју прву утакмицу Турци су одиграли 2012. Лане су примљени као чланови Светског рагбија.

Нажалост, и поред обећања организатора, односно од водеће особе Рагби Клуба Борац из Старчева Радивоја Ћолета Ћосића иначе доброг домаћина, да ће нам доставити фотографију записника и макар једну фотографију са утакмице, од тог обећања није био ништа, чиме смо онемогућени да Вам дамо још података.

Да ли је разлог неодржавање речи коју је дао доброћудни Радивоје Ћоле Ћосић његово разочарење због пораза од Турске или његова добро позната љубав према пиву, остаће непозаница за сада…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.