БУЂЕЛАЛ ПРЕТИ ТУЖБОМ

НИШТА ОД ДОГОВОРА: џабе су се руковали Буђелал и Купер
НИШТА ОД ДОГОВОРА: џабе су се руковали Буђелал и Купер

Власник Рагби клуба Тулон Мурад Буђелал кипти од беса! А има и ваљан разлог. Отварач Редса Квејд Купер, потписао је уговор са три године за редом шампионом Европе, али је до јавности дошла информација да ће повратник у редове Валабиса, ипак остати у земљи Кенгура јер је потписао нови уговор са Рагби савезом Аустралије (АРУ). Буђелал прети тужбом.

На конференцији за медије сазваном тим поводом, Арапин који је стекао богатство препродајом стрипова и део иметка потрошио и даље троши на рагби, односно на Тулон, просто је беснео. Није се устручавао нити псовки нити увреда на руководство АРУ.

Као је рекао, најтеже му пада чињеница што  су Озији преговарали са Квејдом Купером који је већ потписао уговор са његовим клубом.

Квејд Купер је био наш први избор. Начињена штета је ненадокнадива. Фотографисао се са нама. Градили смо кампању за продају сезонских улазница базирану на Квејду, дресови са његовим именом су већ у продаји. Највероватније ћемо тужити Рагби савез Аустралије – изјавио је Мурад Буђелал и додао:

Ако се Квејд Купер не буде појавио пред почетак сезоне накнада за учињену штету ће бити у милионима евра – претио је власник Тулона.

Квејд Купер је по завршетку Светског првенства у Енглеској каријеру требао да настави у Тулону. Међутим, пришли су му људи из Рагби савеза Аустралије и понудили други уговор са опцијом да буде део репрезентације која ће представљати Озије на Олимпијским играма у Рију Де Жанеиру 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.