КИША ПРЕКИНУЛА МОНДИЈАЛ У МОСКВИ

КРАТКА (ОСВЕЖАВАЈУЋА) ПАУЗА: киша на терену Лужњикија
КРАТКА (ОСВЕЖАВАЈУЋА) ПАУЗА: киша на терену Лужњикија

Провала облака и снажан пљусак прекинули су прво полувреме првог полуфинала Светског првенства у рагбију седам у конкуренцији мушкараца први вођству Новог Зеланда 12:0 у дуелу са Фиџијем. Организатори су нас обавестили да ће се финални дан Мондијала у руској престоници наставили чим се буду створили услови за то, односно кад престане киша да пада.

ДИРЕКТНО И  ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ МОСКВЕ: Јован Бајић
ДИРЕКТНО И ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ МОСКВЕ: Јован Бајић

По најновијим информацијама то би требао да се деси најдаље у следећих пола сата али како ствари стоје, мало је вервоватно да се најаве и обистинити јер је у овим моментима кша на терену стадиона Лужњики све јаче пада.

Изненадно освежење добро је дошло гледаоцима Светског првенства јер су последњи дан једни од најтолијих у Москви у последњих 100 година али не и играчима, поготово не Ол блексима који су постигли два есеја против Фиџија и на половни првог полувремена имају значајну предност.

Колико су задовољни стањем на терену, резултатом па чак и временским условима, најбоље осликава став Гордона Тенџинса. Главни стратег Новог Зеланда и при пљуску није желео да повуче екипу са терена. Ипак, организатори су одлучили да прекину даље играње. Наставак полуфинала и уопште Мондијала нас очекује, не зна се тачно кад.

У тренутцима док ми објављујемо ову вест наставило се полуфинале измешу Ол блекса и Фиџија, питање је да ли ће се играти сада и остали мечеви јер киша поново почиње јако да пада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.