НАДА И МАКАРСКА У ФИНАЛУ КУПА ХРВАТСКЕ

ДЕТАЉ С МЕЧ ПЛУФИНАЛА КУПА ХРВАТСКЕ НАДА - МЛАДОСТ
ДЕТАЉ С МЕЧ ПЛУФИНАЛА КУПА ХРВАТСКЕ НАДА – МЛАДОСТ

Претходног викенда у Хрватској су одигране утакмице полуфинала Купа. Пласман у финале обезбедила је Макарска Ривијера која је на терену Спортског центра савладала Загреб са 26:21 (19:14) и Нада поразивши у Сплиту на Старом плацу Младост 48:0 (31:0).

Загреб није успео да понови успех из четвртог кола Првенства када је као гост био бољи до Макарана 32:24. Овога пута домаћини су се осветили Загребчанима елимисавш их из даље борбе за освајање Купа. Макарска је искористила грешке бело-плавих али и своје добро изграђене акцјије. Пет поена је била разлика на полувремену као и на крају сусрета што је потврдило велику неизвесност сусрета.

Загреб је честитао Макарској на пласнаму у финале Купа Хрватске али је замерио помоћном судији који је сугерисао главном арбитру Марију Јелавићу да поништи, по њиховом виђењу, регуларано постигнут есеј.

Нада је с пола гаса тријумфовала потив Младости. Најефикаснији у реовима Сплићана био је Буразин који је против момака из хрватске престолнице три пута успео да положи лопту у есеј простор.

Утакмица финала Купа Хрватске заказана је за 4. децембар а домаћи ће бити одређен жребом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.