ОКРШАЈИ У ХАМИЛТОНУ И СИДНЕЈУ ОТВАРАЈУ ТРЕЋЕ КОЛО СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ С ПРОШЛОГОДИШЊEГ МЕЧА МОАНЕ И РЕБЕЛСА: Бунтовнник Рајан Лоуренс у продору. ФОТО: Getty Images
ДЕТАЉ С ПРОШЛОГОДИШЊEГ МЕЧА МОАНЕ И РЕБЕЛСА: Бунтовнник Рајан Лоуренс у продору. ФОТО: Getty Images

Сусретом у Хамилтону на стадиону Ваикато између Моане Пасифике и Мелбурн Ребелса отпочеће треће коло Супер Рагби Пацифика. Такође, првог дана, треће рунде, најјачег такмичења клубова јужне хемисфере, копља ће у Сиднеју укрстити Варатаси и Хајлендерси.

Хамилтон ће поново угостити Моану Пасифику која је уствари своју прву, историјску утакмицу одиграла управо на терену стадиона Ваикато. Пре три и по године, тачније 5. децембра 2020. синови Пацифичких острва уједињени у један тим претрпели су пораз од Маори Ол Блекса у утакмици са које смо Вас директно и ексклузивно извештавали и са које извештај можете прочитати овде.

Протекле недеље Моана Пасифика је остварила прву победу у сезони савладавши у драми 39:36 Фиџијан Друу и са чак 13 играча на терену успела да се одбрани и сачува предност која се топила под налетима ривала.

Сутра ће противник Моани бити Ребелси из Мелбурна који су такође у претходном колу, такође у веома неизвесном сусрету дошли до победе, али убедљивије савладавши Вестерн Форс 48:34.

Прошле године када су Бунтовници гостовали Моани на стадиону Маунт Смарт у Окланду забележили су победу 33:43.

Варатаси који су пошле суботе нанели други пораз шампионској екипи Крусејдерса, на свом терену у највећем граду Аустралије ће дочекати Нахјлендерсе. Брђани су пре недељу дана у Супер Рунди одиграној у Мелбурну у окршају са новозеландским земљацима из Блузса претрпели пораз 37:29.

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

МОАНА ПАСИФИКА – МЕЛБУРН РЕБЕЛС

ВАРАТАС – ХАЈЛЕНДЕРС

Сутра:

ФИЏИЈАН ДРУА – КРУСЕЈДЕРС

БРАМБИС – ВЕСТЕРН ФОРС

ХУРИКЕЈНС – БЛУЗС

КВИНСЛЕНД РЕДС – ЧИФС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.