ПАРТИЗАН И ПОБЕДНИК У ДЕРБИЈУ ПЕТОГ КОЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА ПАРТИЗАНА И ПОБЕДНИКА
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА ПАРТИЗАНА И ПОБЕДНИКА

Дерби сусретом између Партизана и Победника чији је почетак заказан у суботу у 14 сати на терену стадиона Војне гимназије стартоваће пето коло групе А Првенства Србије. У истом друштву сутрадан од 16 сати Жарково ће на Спортском центру Инге имати прилику да покаже против Београдског рагби клуба колико је напредовало у односу на прошлонедељни дебакл. У недељу ће се одиграти и једна меч у оквиру групе Б Првенства. На помоћном терену Фудбалског клуба, рагбисти Војводине ће у подне одмерити снаге са Крушевцем.

Победник је и пре ове утакмице освојио осму титулу шампиона државе али окршај с Партизаном за играче и публику и једне и друге екипе увек има посебну чар обзиром на ривалство два најтрофејнија српска клуба. У претходном судару црно и плаво – белих момци базирани на Бањици били су убедљивији. Победник је славио са 53:11 а можда су му у томе највише помогли играчи Партизана. Рагбисти из Хумске су имали предност на полувремену 11:3 али у других 40 минута су дозволи судији Александру Попречици да им оправдано или не, покаже чак четири жута картона и један црвени. Са таквим хендикепом не би могла да се носи ни доминантна екипа а камоли она приближне снаге као и ривал. А да ли су Партизан и Победник тренутно приближних снага показаће сутрашњи дуел на Војној гимназији.

ЉУТИТИ ЖАРКОВЦИ (зелени дресови) У АКЦИЈИ
ЉУТИТИ ЖАРКОВЦИ (зелени дресови) У АКЦИЈИ

У недељу ће се играти други дуел у квалитетнијој група А Првенства Србије. На Звездари на терену стадиона Спортског центра Инге Жаркову на ноге долази другопласирана екипа са табеле. Момци из предграђа су нам замерили да смо били сурови у извешају после утакмице са Победником који их је декласирао са 102:0 као да им је редакција Рагби Озона крива за понижавајући пораз. Да докажу да је Рагби Озон погрешно окараткерисао њихове играчке способности имали су седам дана за припреме пред  недељни окршај с Београдским рагби клубом чију окосницу чине репрезентативци Србије до 20 и 18 година старости.

У недељу такође, од 12 сати Војводина ће у Српској Атини покушати да освоји прве бодове у групи Б Првенства против Крушевца. У идентичној су ситуацији и Чарапани обзиром да су у једином мечу ове сезоне претрпели пораз од Црвене Звезде  35:12.

ПАРОВИ ПЕТОГ КОЛА ГРУПЕ А ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

Сутра:

ПАРТИЗАН – ПОБЕДНИК, 14 сати, стадион Војне гимназије

Недеља, 10. март:

ЖАРКОВО – БЕОГРАДСКИ РАГБИ КЛУБ, 16 сати, стадион СЦ Инге

ГРУПА Б ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

ВОЈВОДИНА – КРУШЕВАЦ, 12 сати помоћни терен ФК Војводина

ТАБЕЛА ГРУПЕ А ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

[table “44” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

[table “42” not found /]


2 Replies to “ПАРТИЗАН И ПОБЕДНИК У ДЕРБИЈУ ПЕТОГ КОЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ”

    1. AAAAaaaaahahahhahaaaaaa….!!!

      Care!!!

      Ja ne znam kakve i koje si ti skole zavrsio Vlado ali moraces da trazis od uciteljia i nastavnika da ti vrate sve one prasice, jagnjice i ostale djakonije cime si ih ti tvoji mitili jer te ocigledno nisu kurcu naucili a pogotovo pravopisu…

      NE ZNAS se pise odvojeno, “pismeni”!

      Aahahahhahahaaaa…!!!

      Btw, koliko ja vidim, ljudi su sve ispravno napisali tako da…

      AJD VLADO PONOVO U SKOLU!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.