ПОБЕДНИК С ПОЛА ГАСА ПОРАЗИО ЦРНО-БЕЛЕ

НАЈЕФИКАСНИЈИ НА МЕЧУ: Миладин Живанов у продору против Партизана. ФОТО Јован Бајић
НАЈЕФИКАСНИЈИ НА МЕЧУ: Миладин Живанов у продору против Партизана. ФОТО Јован Бајић

У јединој утакмици деветог кола групе А сениорског Првенства Србије, Победник је као гост на теренуг Фудбалског клуба Жарково, у истоименом београдском предграђу где игра утакмице када је домаћин, олако бацио на колена младу екипу Партизана. Шампион Србије је посао одрадио већ у првом полувремену када је  стекао вођство 29:0 а закључио га тријумфом 37:15. Срећом по све учеснике меча, фуднкционер Победника, бивши првотимац и играч другог тима клуба базираног на Бањици, Бранко Капор није испрвоцирао прекид и овог сусрета.

По два есеја за првопласирану екипу на табели постигли су бивши играч Крушевца, Партизана, Краљевског београдског рагби клуба, сада само БРК тј, ЦЗ БРК, Милан Милићевић и Милан Орловић с том разликом да је аријер Победника био прецизан и из две трансформације чиме се исзборио за епитет најефикаснијег играча сусрета.

Партизан који и у наставку сезоне не игра као што је у прошлости навикао познаваоце рагби прилика у Србији, успео је да повеже редове у других 4о минута и полагањима Димитрија Јовановића, Игора Дејановића који игра за Победник Балканику и Димитрија Мишковића извуче подношњивији пораз.

ПАРТИЗАН – ПОБЕДНИК 15:37 (0:24)

Главни судија: Александар Попречица (Београд)

Помоћници: Милорад Буквић (Београд), Новица Миовчић (Београд)

Делегат: Горан Димитријевић (Панчево)

ПАРТИЗАН: Иван Спасеновић, Милош Јоксимовић, Ђорђе Прерадојевић, Димитрије Миљкоић, Милош Сретеновић, Гаврило Миљковић, Стефан Ђорђевић, Александар Крстић, Борислав Радић, Димитрије Аврамовић, Петар Марковић, Димитрије Мишковић, Владимир Дејановић, Зоран Радека, Игор Дејановић.

Војкан Николић, Никола Стојковић, Саша Ђукић, Ненад Матејић

ЕСЕЈИ: Димитрије Јовановић (46`), Игора Дејановић (61`),  Димитрије Мишковић (74`)

ПОБЕДНИК: Срђан Николић, Стефан Драгутиновић, Предраг Вранеш, Димитрије Терзић, Мирко Ранковић, Марко Ристић, Никола Костадиновић, Владо Радека, Милан Растовац, Марко Капор, Милан Милићевић, Миладин Живанов, Иван Пирковић, Ђорђе Станковић, Милан Орловић.

Владимир Ђукић, Урош Мартиновић, Немања Симоновић, Никола Родић, Манојло Лукић, Милан Митровић, Урош Бабић

ЕСЕЈИ: Милан Орловић (6`, 17`), Милан Милићевић (31`, 37`), Иван Пирковић (40`), Димитрије Терзић (54`),

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Милан Орловић (7`, 32`)

КАЗНА: Марко Мапор (66`)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.