ПОДМЛАДАК ПАРТИЗАНА ОДУШЕВИО ГРОБАРЕ У БАРУ

ЗАЈЕДНИЧКА ПЕСМА: Гробари из Бара и клинци Партизана прослављају победу против јуниора Црне Горе
ЗАЈЕДНИЧКА ПЕСМА: Гробари из Бара и клинци Партизана прослављају победу против јуниора Црне Горе

Комбиновани тим Партизана, састављен од играча из кадетског и јуниорског погона црно – белих на најбољи могући начин се одужио Гробарима који су их песмом подржали са трибина Фудбалског клуба Морнар у Бару где су савладали јуниорску репрезентацију Црне Горе 33:5 (9:5). Сусрет подмлатка клуба из Хумске 1. и Ђетића био је први меч државног тима Црне Горе у овој узрастној категорији и уједно прва рагби утакмица у градићу на југу Јадранског мора.

За разлику од претходне посете Партизана Црној Гори, на овој није било инцидената, ни налик онима од пре нешто више од два месеца из Никшића када су сениори гостовали новооснованом клубу. Сенку на прославу јубилеја, 60. година од оснивања Рагби клуба Партизан бацила је туча навијача домаћег Фудбалског клуба Сутјеска који су се обрачунали са Гробарима из Никшића, и као што се видело на снимку који се вртео на Ју тјубу, извукли дебљи крај.

Из два у уводу поменута разлога сусрет у Бару ће бити лепши део историје рагбија у Црног Гори која по свему судећи има лепу будућност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.