РАГБИ ОЗОН ПОКРИВА И СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ЗА ЈУНИОРЕ

ИЗВЕШТАВАМО И СА МОНДИЈАЛА ЗА ИГРАЧЕ ДО 20 ГОДИНА
ИЗВЕШТАВАМО И СА МОНДИЈАЛА ЗА ИГРАЧЕ ДО 20 ГОДИНА

После праћења дешавања са српских и рагби терена Балкана, енглеског и велшког Премијершипа, фраанцуског Топ 14, Европског рагби купа, Челинџ купа, Тест мечева крајем године, Првенства шест нација, Првенства четири нације, Светске серије рагбија седам, светског првенства, светског првенства за мушкарце и жене у рагбију седам, Првенства провинција Новог Зеланда и Супер рагбија, Рагби Озон ће лупити још једну рецку. Сутра рано ујутро бићемо у прес ложи и на терену стадиона Норт Харбура одакле ћемо Вас извештавати са Светског првенства за играче до 20 година.

Сутра ће се у Пукехохеу и предграђу Окланда – Албани, играти дуги дан седме смотре најбољих јуниора планете, где ће Новозеланђани после две године поста покушати поново да се оките златом.

Петак отвара подмладак Шкотске и Самое дуелом у оквиру групе Ц на стадиону Еко лајт од 13:35 по новозеландском времену, односно у три сата и 35 минута по централоевропском.  Ми ћемо извештавати са утакмица које ће се играти на терену спортског здања Норт Харбур, тачније са мечева Аргентина – Италија и Енглеска – Аустралија из групе А и дербија целе рунде, окршаја домаћина турнира Бејби блекса и Јужноафриканаца.

ПАРОВИ ДРУГОГ ДАНА СП ЗА ЈУНИОРЕ

Група А:

АРГЕНТИНА – ИТАЛИЈА

ЕНГЛЕСКА – АУСТРАЛИЈА

Група Б:

ФРАНЦУСКА – ФИЏИ

ВЕЛС – ИРСКА

Група Ц:

ШКОТСКА – САМОА

НОВИ ЗЕЛАНД – ЈУЖНА АФРИКА


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.